Možná jste tu zprávu četli v černé kronice, ale nevěnovali jí pozornost. K tragické události došlo už 5. dubna ve stanici trasy B Anděl. Přivolaní hasiči vyprostili zpod soupravy bezvládnou ženu.

Na místo jsme ihned vyslali záchranářskou a lékařskou posádku i inspektora. Bohužel, žena utrpěla zranění neslučitelná se životem,“ sdělila mluvčí zdravotnické záchranné služby hlavního města Jana Poštová. Blesk nyní zjistil, že onou ženou byla herečka Dagmar Teichmannová, která se coby osmnáctiletá objevila v legendární komedii Pelíšky.

Těžko uvěřit, že je to stejná osoba jako ta, která do dotazníku Městského divadla Mladá Boleslav kdysi uvedla: „Miluju umění a rozdávat radost!“ Podle zdroje, který si nepřál být jmenován, měla mít poslední měsíce vážné psychické problémy. „Neunesla odchod z divadla a nedařilo se jí ani v osobním životě,“ prozradil její důvěrný známý.

Za 16 let angažmá v boleslavském divadle ztvárnila Teichmannová na 40 rolí. „Pracoval jsem s Dášou na dvou inscenacích v Boleslavi, v obou hrála zásadní role. Ale více jsme se neznali, do jejího soukromí jsem neviděl,“ řekl Blesku prezident Herecké asociace a režisér Ondřej Kepka (50). 

„Při práci byla vždycky profesionální, kromě toho, že skvěle vypadala a jeviště jí slušelo, byla i velmi dobrá herečka. Zejména v české divadelní premiéře hry Stará láska nerezaví, kterou jsem předtím režíroval i pro ČT, zahrála skvěle postavu Kate. Je mi to moc líto,“ dodal Kepka smutně. 

Dagmar Teichmanová se narodila 1. srpna 1980 v Hradci Králové, divadelní prostředí si zamilovala i díky mamince, loutkoherečce Marcele Teichmannové. Objevila se také v seriálu Cesty domů či v televizní pohádce Jabloňová panna.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

VIDEO: Zemřel Kirk Douglas. Shannen Doherty má rakovinu ve čtvrtém stádiu. A Holanová v bolestech!

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Kirk Douglas. Shannen Doherty má rakovinu ve čtvrtém stádiu. A Holanová v bolestech! Petr Macek

Fotogalerie
35 fotografií