Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bohatá influencerka vymění Chanel kabelku za roušku: Připojí se k lékařům v první linii

Autor: jel - 
29. dubna 2020
05:15

Bohatá instagramová blogerka Sepii Samaeeová (24), která si na sociálních sítích říká Perský Králíček, bude už brzy pomáhat jako lékařka. Úspěšně totiž dokončila medicínu na londýnské univerzitě a brzy má nastoupit do nemocnice, kde bude teď víc než potřeba.

Internetová hvězdička má ve svém šatníku nejrůznější kousky od luxusních značek, jakými jsou například Chanel, Balenciaga nebo Louis Vuitton, ráda se fotí se svými drahými auty a také vlastní obrovskou sbírku lodiček od Christiana Louboutina. „Nikdy jsem nespočítala, na kolik celá má sbírka bot vyjde, ale jsou to desítky tisíc,“ pochlubila se Sepii.

„Chci zůstat taková, jaká jsem a přitom být co nejlepší lékařkou,“ řekla Daily Mailu budoucí doktorka. „Pracuji opravdu tvrdě, ale pokud budu mít volno, chci i nadále cestovat a navštěvovat krásná místa,“ dodala.

Na svém youtubovém kanálu Sepii zveřejnila svou emotivní reakci na ukončení lékařské fakulty, její video zhlédly tisíce lidí. Příští týden se údajně objeví v jednom z pořadů na stanici MTV, kde bude žít s chudou rodinou a poprvé bude muset čelit tomu, že bude muset počítat každou korunu. Věří, že tahle zkušenost jí pomůže při její budoucí práci, protože jako lékařka bude pracovat s lidmi z jiné sociální vrstvy.

Zobrazit celou diskusi