Karlos Vémola patří mezi lidi, co se veřejně chlubí svou láskou k zvířatům. Má krokodýla, žraloky i psa jménem Beastyboy. Jeho partnerka Lela Ceterová (30), někdejší playmate, s níž si známý MMA bojovník nedávno pořídil dcerku Lily (4 měsíce), se zase na sociálních sítích pyšní roztomilou čivavou, jíž říká Parisko. Jednu dobu na instagramu také pózovala s jelínkem. Ani v dětském pokojíčku, co pro rozkošnou dcerku zařídil sám Karlos jako překvapení pro nejdůležitější ženy svého života, nechybí „něco živého“: Jsou zde k vidění želvičky v růžovém akvárku.

Jeho nejoblíbenějším zvířetem je však lev, však také jeho bojovné heslo je „lvi žerou první“. Když před několika málo dny sdílel Karlos fotku ze ZOO Plasy, do které podle vlastních slov dovezl zdejším lvům k jídlu kuřátka, mnozí ještě jeho chování ocenili pochvalnými slovy... za to, že ale zařídil maso pro lvy v cirkusech, se naopak dočkal ostré kritiky.

„Sorry, ale podporovat cirkus… Nic proti tobě, ale čekal bych, že člověk, co má rád zvířata, tohle nepodpoří a nebude se u toho takhle promenádovat,“ rýpnul si například do urostlého zápasníka jeden jeho fanoušek – a více než tři desítky lidí s ním podle srdíček, co jeho komentáři daly, souhlasily. „Divoký zvířata do klecí nepatří,“ vytýkali mu další, kteří v tomto druhu zábavy viděli týrání zvířat.

Karlos se však nedal. „Seš úplně mimo, já tam nejel podporovat cirkus, ale ty zvířata, vozím jim žrádlo… A představ si, že byli přežraný a ani ho moc nechtěli,“ reagoval ostře na negativní slova. „Vždy když dojedu do ZOO, tak tam vidím hladový znuděný zvířata, páč je krměj jednou týdně… Něco si o tom zjisti, než napíšeš takovou hovadinu,“ obořil se na fanouška.

Kromě toho sdílel drsná instastories, na nichž ukázal klece zdejších lvů i zevnitř, nejenom to, co bylo vidět zvenčí. „Normálně se do klece nebojím, ale tady z nich jde docela strach. Zrovna žerou a docela se o to žrádlo bojej. Docela velkej nářez,“ komentoval rozběsněná zvířata, k nimž pak se sebezapřením natáhl i ruku. Pohladit si nějakou z těch nádherných velikých koček se ale neodvážil. Místo toho se ale měl možnost setkat se slony, s medvědem a také s husami. „Tohle jsou tady jediný šelmy, kterých se tu nebojím,“ prohlásil se smíchem.

VIDEO: Terminátor v karanténě nelení. Trénuje třikrát denně a shání obří ledovač

Video
Video se připravuje ...

Terminátor v karanténě nelení. Trénuje třikrát denně a shání obří ledovač iSport.tv

Fotogalerie
59 fotografií