Kramár se celý život řídil jasným heslem –⁠ vydělané peníze investovat i s manželkou do nemovitostí. Během dvacetiletého vztahu tak získali několik lukrativních domů i bytů. Jinak to není ani teď, když si v lednu manželé po rozvodu podělili finance a všechny nemovitosti. Zajímavé přitom je, že Maroš, který zakotvil v luxusně zařízeném domě v Rovince a společnost mu tam dělá i nová přítelkyně, získal další byt v centru Bratislavy.

Na listu vlastnictví bytu na Starém Městě je totiž herec jako jediný majitel od konce ledna tohoto roku. A ještě zajímavější je, že byt nabyl formou darování jen devět dní před rozdělením společného jmění manželů. Nový čas se s otázkami obrátil i na Kramára. „A co je vám do toho?“ napsal v SMS podrážděně herec.

Podle realitního makléře je to hodně drahé bydlení. „V dané lokalitě se cena bytů za čtvereční metr pohybuje od 3500 do 4000 eur. Závisí to od standardu, jakým je byt vybaven,“ řekl Novému času Andrej Churý. Pokud by tedy Kramár vlastnil byt například o rozloze 80 čtverečních metrů, jeho částka by se vyšplhala až na částku 320 000 eur (8 800 000 Kč). 

Ve hře je další možnost, a to že byt dostal od své exmanželky jako doplatek majetkového vyrovnání. Osoba, která darovala byt herci, totiž známá není. „Ano, vím o tom, ale k majetkovým věcem se nebudu vyjadřovat,“ řekla Kramárova exmanželka Nataša.

VIDEO: Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit!

Video
Video se připravuje ...

Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit! redakce Blesk

Fotogalerie
29 fotografií