Slováková se vyjádřila ke stále sílící kauze kolem nedoručených dezinfekčních gelů a „certifikovaných“ roušek ze svého e-shopu. Stovky zákazníků se ji marně snaží zkontaktovat a dopídit se důvodu, proč šicí stroje znovu jedou na plné obrátky, když stále neodbavila staré objednávky, nedodala zboží a případně neposlala peníze za storno. Podle Nely je ale vina u jiných.

„Kolabuje nám různě e-shop na stranách, na kterých nikdy nekolaboval, rozbila se nám tiskárna, takže jsme nemohli tisknout lístky pro dopravce. Kvůli programátorům, kteří udělali chybu, se nám smazala část objednávek,“ prozradila serveru eXtra.cz Nela. S odkazem na svého přítele dodává, že je jejich vztah těmito ataky těžce zkoušen. „Lukáš říká, že to všechno, co se nám děje, je na tabletku a oběšení.“

Slováková má pocit, že antikampaň na její osobu, kterou započala anonymní tvůrkyně výsměšného profilu hlena.slevakova, si klade za cíl zničit její reputaci a dostat ji do červených čísel. Ani jedno se ale údajně neděje, přestože jí prodeje spadly o více než dvacet procent. Ušlé zisky prý nyní řeší s právníkem.

„Právníci už to řeší, budeme se soudit kvůli ušlému zisku na základě antikampaně, která je proti nám vedená. V pondělí jsme zrovna strávili pět hodin u právníka. Lidé se bojí, jestli to, co říkám, je pravda. Na druhou stranu mám pozitivní recenze na nový prodej roušek. Už nám nechodí žádná nová storna, nové objednávky jsou vyřízené do dvou tří dnů od platby. Děláme to konečně tak, jak to mělo být od začátku. Poučili jsme se,“ přiznala pro eXtra.cz blondýnka

Důležitou otázkou je, jak ušlé zisky prokáže. Podle některých zdrojů a důkazů antiprofilu na instagramu má Nela děravé účetnictví a pohrává si s DPH, u zákaznických faktur udává jinou částku, někdy je tam i nula, většinou je ale doklad o koupi nedostupný. Podle pátrání České pirátské strany se problémy s podnikáním táhnou ještě dál. Například jaksi zapomněla zveřejnit ve sbírce listin účetní závěrku za rok 2018, čímž došlo k porušení zákona o účetnictví i rejstříkového zákona. S takovým restem by u soudu mohla pohořet dřív, než by stihla začít vysvětlovat fakt, že je údajnou obětí spiknutí.

VIDEO: Žilková opouští manžela! A Slovákovou žalují Piráti, čelí také obvinění z rasismu!

Video
Video se připravuje ...

Žilková opouští manžela! A Slovákovou žalují Piráti, čelí také obvinění z rasismu! Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
49 fotografií