Představitelka zdravotní sestřičky Radky v Ordinaci má za sebou 12 cyklů chemoterapie a navíc před několika dny podstoupila dlouho plánovanou operaci. Lékaři jí vyjmuli z prsu zhoubný nádor a uzliny a ona teď čeká na výsledky.

„Moje první narkóza byla slušnej trip – znovu se mi v hlavě přehrál jeden z mých nejšťastnějších dnů v životě – a pak ze mě byla Lady Gaga a měli jsme s kapelou brutální show,“ popsala dojmy ze zákroku na sociální síti humorně hvězda muzikálů Iago či Krysař a nezapomněla poděkovat za skvělou péči všem sestřičkám, doktorům a sanitářům.

Sice je již od pondělka propuštěna do domácího ošetřování, kvůli pandemii koronaviru je na to ale v podstatě sama! Dobrovolně se totiž odřízla od světa a především od rodičů. „Omezili jsme raději úplně kontakt. Neodpustila bych si, kdybych je, nedejbože, měla něčím nakazit,” vysvětlovala pro Aha! Slováčková. Jistě se jí už po tátovi Felixovi(76) i mámě Dádě velmi stýská, ale nějakou dobu to ještě bude muset vydržet.

Anička je paradoxně po chemoterapiích také v ohrožení. Přesto myslí spíše na své blízké. Kromě toho chce podle všeho i zapůsobit na své fanoušky, aby si neubližovali a vážili si přírody. Měli by prý docenit to, co pro ně opravdu znamená. „Neustále mě trápí, jak se lidé chovají k sobě i k přírodě,“ posteskla si blondýnka a ve vzkazu příznivcům dodala také: „Ať na sebe hlavně všichni dávají pozor,“ přeje si.

Očividně má kvůli tomu dost času na přemýšlení. Pracovní povinnosti jí navíc teď také odpadly, jelikož divadla nehrají a jsou zavřená, stejně tak i natáčení Ordinace v růžové zahradě 2 dostalo dočasně stopku. „Teď jsem poctivě doma, odpočívám, cvičím ruku a mazlím kočky,“ přisvědčila.

Může tak v klidu odpočívat, ale na druhou stranu asi myslí hlavně na to, jak dopadnou důležité výsledky histologie a zda se už úplně zotavila. Naštěstí je o ni prý velmi dobře postaráno. „Jsem v péči mých blízkých přátel,“ doplnila herečka a zpěvačka, která si již v minulosti pochvalovala vybranou kuchyni svého bratra Felixe (36). Tak snad na ni brácha nezapomíná ani v těchto těžkých chvílích.

VIDEO: Velká proměna Aničky Slováčkové v Ordinaci!

Video
Video se připravuje ...

Velká proměna Aničky Slováčkové v Ordinaci! TV Nova

Fotogalerie
74 fotografií