Fešák z Modrého kóduje poznamenaný koronavirovou krizí úplně stejně jako drtivá většina jeho kolegů. Tíživou situaci se alespoň snaží zahánět humorem, a tak s půvabnou manželkou Nikolou zaznamenali své každodenní aktivity během karantény.

„Týden v karanténě. Co si budem. My kluci to v tý karanténě nemáme úplně jednoduchý, že jo,“ napsal k sestřihu jejich týdenního programu. „Holky se dokážou zabavit různými aktivitami, zatímco my...,“ a všem ukázal, jak lenoší. Od pondělí do neděle strávil všechen čas před televizí hraním her na PlayStationu, zatímco Nikola v pondělí luxovala, v úterý si pořádně zacvičila, středa byla věnována zkrášlování, ve čtvrtek byla na programu dne knížka, v pátek opět luxování, protože David u hraní drobí chipsy na zem, na sobotu měla připraveno žehleníčko a v neděli… v neděli si konečně našli společnou zábavu.

Jak se dalo čekat, fanoušky to nesmírně pobavilo. Mužská část osazenstva se zajímala, co David hraje nejraději, dámy se s jejich domácí situací zcela ztotožnily. „Tak u nás to vypadá naprosto stejně,“ komentovala fanynka a druhá dodala, že ten její nic nehraje, ale celou dobu jen leží na gauči.

VIDEO: Takhle tráví David Gránský s manželkou karanténu.

Video
Video se připravuje ...

Takhle tráví David Gránský s manželkou karanténu. Instagram Davida Gránského

Fotogalerie
45 fotografií