Nařízená karanténa rozdělila Evu Burešovou a tanečníka Matyáše Adamce. „Je to tak, protože od začátku karantény jsme se synem Nathanem (3) u mých rodičů v Hlučíně a Matyáš zůstal v Praze. Rozhodně jsme se nerozešli, naopak si denně voláme, tak jak jsme byli zvyklí před karanténou,“ svěřila se hvězda seriálu Slunečná v live streamu Blesku a přiznala, že má na sobě jeho mikinu, která voní po něm. 

„To, že nemohu být s Matyášem, je pro mě hrozné, protože on není jen můj přítel, ale i nejlepší kamarád a jsem zvyklá s ním všechno řešit, vše mu říkat a najednou tady není. Jinak je skvělé, že jsem doma s mamkou a taťkou, s malým. Chodíme na procházky nebo jsme na zahradě, kterou jsme mu strašně hezky upravili, má tam domeček, prolézačku, až mu závidím, že jsem takovou zahradu neměla já,“ říká Eva Burešová. 

I když je momentálně natáčení seriálu pozastavené, každé úterý dostávají diváci svou pravidelnou dávku emocí. „Vysílají se předtočené díly, ale kolik jich je, to nevím a vlastně ani nevím, který zrovna jde, jak se to točí na přeskáčku. Doufám, že se už brzy vrátíme na plac a začneme točit,“ věří kráska, kterou do Prahy na pár hodin vrátil charitativní večer Vlna naděje pro nadační fond Kapka naděje, kde zpívala s Romanem Tomešem

VIDEO: Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů... Markéta Reinischová

Fotogalerie
42 fotografií