Nač se šťourat v oku řasenkou? Vlasy taky není nutné vyčesávat do složitých účesů. Stačí obléknout tepláky a jde se ven. To je teď filozofie mnoha jindy vizážistkami nádherně nalíčených a stylisty upravených žen českého showbyznysu. Vyhovuje to tak i Heidi Janků, která si dlouhou karanténní chvíli krátí procházkami se svým kníračem Edou. Čtyřnohý parťák dělá zpěvačce společnost od doby, kdy před téměř třemi lety ovdověla. 

Jen co to teď díky uvolnění přísných karanténních opatření jde, rozhodla se Heidi Janků dopřát Edovi novou frizuru. Na jedné ze společných výprav do lesa to zpěvačka prozradila i svým fanouškům „Jak tak koukám, kadeřníka už oba potřebujeme jako sůl. No, Eda je na tom líp, do salonu jde už ve středu,“ svěřila se Heidi Janků sebekriticky u společné fotky se psem, kterou umístila na svůj facebook.

Většina Heidiných fanoušků svou oblíbenou zpěvačku podpořila. Někteří si z ní dělali i legraci. „Pravda, ty konečky vlasů potřebují opravit,“ poznamenal jeden z fanoušků. „Heidi, zkuste zaštěkat a třeba vás taky jako Edu ostříhají,“ rýpl si další do nového rozhodnutí vlády, která povolila otevřít salony pro psí mazlíčky, ale kadeřnictví nechala stále zavřená. Pro jistotu, aby ji nikdo nemohl nařknout z porušování vládního nařízení, Heidi u fotky dodala, proč nemá na obličeji roušku: „Posíláme s Edou moc pozdravů z lesa, proto bez roušky.“ Naštěstí pro ni se ale většina zabavila řešením jejího vzhledu a na kritiku odhalené tváře nedošlo.   

VIDEO: Ovdovělá Heidi Janků: Dům po manželovi nikdy neprodám! 

Video
Video se připravuje ...

Ovdovělá Heidi Janků: Dům po manželovi nikdy neprodám! Kateřina Štichová, Jan Jedlička

Fotogalerie
41 fotografií