Známá herečka Andie MacDowellová si během koronavirové karantény vyrazila se svými dcerami Rainey (30), talentovanou zpěvačkou, a Margaret (25), která se zase začíná prosazovat na stříbrném plátně, na procházku do uzavřeného parku v Los Angeles. Na konci vycházky se ale musely všechny tři ženy potýkat s nepříjemnou komplikací v podobě uzamčených vchodových vrat, na kterých byla podle zahraničních médií cedulka s jasným sdělením, že je park nepřístupný až do 30. dubna.

Přestože je Andie dáma v letech, ani na vteřinu nezaváhala a pod vraty prostě a jednoduše podlezla. Stejně jako dcery i dva pejsci, které tato trojice venčila. Pravděpodobně se totiž docela stejným způsobem dostaly nelegálně dovnitř... Že by se MacDowellová, co v osmdesátých letech platila za sexsymbol, držela rčení, že pravidla jsou tu od toho, aby se porušovala? Vypadalo to tak!

Sympatická Andie dříve v mnoha romantických komediích pobláznila hlavy i srdce tehdy nejžádanějších hollywoodským fešáků – například Hugha Granta (59) v romantické komedii Čtyři svatby a jeden pohřeb, Gérarda Depardie (71) v Zelené kartě anebo Billa Murraye (69) ve snímku Na Hromnice o den více.

Nyní po ní tuto štafetu filmové krásky přebírají její dcery: především Margaret – příjmením ne MacDowellová, ale Qualleyová, po otci Paulovi Qualleyovi, bývalém americkém modelovi. Tmavovlasá Margaret totiž zazářila v roli „hipísačky“, patřící do rodiny psychopatického vraha Charlese Mansona, v černé komedii Quentina Tarantina (57) Tenkrát v Hollywoodu.

VIDEO: Leonardo DiCaprio (45) a Brad Pitt (56) ve filmu Tenkrát v Hollywoodu

Video
Video se připravuje ...

DiCaprio a Pitt v novém filmu Quentina Tarantina Tenkrát v Hollywoodu: První trailer! Falcon