Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Svatby bez hostů i novomanželé s rouškami: Jak vypadají svatby v období pandemie?

Autor: jel - 
26. dubna 2020
20:45

Koronavirová pandemie překazila na světě ne jednu svatbu. Někteří odvážlivci se však nenechali epidemií odradit. Sociální sítě se plní fotkami novomanželů, kteří se do manželství vydali navzdory koronaviru. Tito lidé budou mít na pandemii památku i za mnoho let, na svých svatebních fotkách mají totiž roušky.

Na instagramu pod hastagem coronawedding najdeme fotky párů z různých koutů světa, které se berou i v tomto náročném období a svůj velký den si nenechají zkazit, prostě si pouze vzali roušky a někteří na svatbě dokonce pili pivo značky Corona.

Toho, že svatby probíhají i v během pandemie samozřejmě ihned využili obchodníci, kteří nyní nabízejí slavnostní svatební roušky různých druhů. Jedná se o roušky, které se hodí nevěstě k šatům a jsou třeba poseté kamínky, či jsou naopak opatřeny nápisy ženich/nevěsta nebo svatebním vtipem.

Co vše zařídit na svatbu – přehledný harmonogram pro snadné plánování>>>

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Staying creative during quarantine, for a good cause 🥰 I decided to make these couture masks just to keep busy and not lose my mind these couple of weeks, but I had no idea what a great impact they would have! Couples who had to postpone their wedding reached out to order them, just to take some fun pictures on their initial date. They were beyond excited to open up the boxes on their special day and I realized that to them it meant a lot more than I had imagined. They needed something to look forward to, after the heartbreak of postponing the most important day in their life ❤️ I also wanted to find a way to contribute and give back to our doctors and nurses who fight this pandemic every day, while risking their own lives, so 20% of each sale is donated to @directrelief to help our first responders. Alternatively, that can go towards any other organization you would like to support. Simply DM for orders. . #masks #couturemask #bridalmask #bridetobe #bridetobe2020 #fashionmask #designermask #bride #isaidyes #newlyweds #engaged #coronabride #groom

Příspěvek sdílený Couture Wedding Dresses (@dorasasu),

Některé dvojice dodržují opatření ohledně koronaviru ještě lépe a dodržují také pravidlo vyhýbat se ostatním. Takovou svatbu měl turecký pár lékařů, anestetička a chirurg byli jedinými účastníky své svatby a dokonce se brali v lékařských pláštích! Tyler a Caryn Suitersovi se pro změnu brali ve velkém kostele, oni a oddávající byli však jediní přítomní.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi