I když jako manželka diplomata dostala výjimku opustit Izrael a vrátit se domů, tak rozhodně neletěla přímým spojem do Prahy nebo privátním letadlem, jak by se mnozí domnívali. Veronika Žilková s dcerou Kordulou (14) v pondělí okolo půlnoci nasedly v Tel Avivu do letadla směr Minsk, tam počkaly na další spoj do Mnichova, kde je vyzvedlo auto s řidičem a odvezlo do Prahy. 

Cíl měly jasný, milovaný dům v Suchdole, kde budou dva týdny v karanténě a pak si k sobě vezmou hereččinu maminku, která v květnu oslaví 96 let. 

Když se Veronika před rokem a půl stěhovala za manželem Martinem Stropnickým do Tel Avivu, tak dům pronajala. „Dům je rozdělený na dvě části a obě mají samostatný vchod. Takže nájemníci jsou v jedné polovině a máma v druhé, vůbec se nepotkají, takže nemusí do karantény,“ vysvětlila Blesku Agáta Prachařová

Začala mi čtrnáctidenní karanténa, až všechno přečtu, budu už s rodinou,“ okomentovala fotku z domácí knihovny Veronika. Tak snad si z ciziny nepřivezla žádnou chorobu, která by jí plány zkřížila.

VIDEO: Veronika Žilková přiznala: Svatba syna v ohrožení a pláč po hovoru s vnoučaty!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková přiznala: Svatba syna v ohrožení a pláč po hovoru s vnoučaty! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
38 fotografií