Na první pohled by se mohlo zdát, že někdejší královna krásy Tereza Kadeřábková, co se svým manželem, fotbalovým obráncem Pavlem Kadeřábkem (27), čeká miminko, má život zalitý sluncem. Společně vychovávají rozkošnou dcerku Emu (3), žijí v krásném domečku, i v době koronavirové krize si dopřávají výlety do přírody… Jedna věc jí ale na jejím krásném čele přidělává vrásky: její pejsek Dobby se už delší dobu potýká se zdravotními obtížemi.

Roztomilý zlatý retrívr, který tři roky trpí epilepsií, se rovněž delší dobu léčí s infekcí, která patrně souvisí s jeho listopadovou operací bříška. Kvůli silnému zánětu tehdy nebohý pejsek nemohl ani pořádně chodit.

Na sociální síti nyní Kadeřábková sdílela fotku psa se zdravotním límcem v objetí s její dcerkou, a celou situaci jaksepatří vysvětlila: „Co to má Dobbíček kolem krku? Tahle otázka mi přichází několikrát denně, a odpovídala jsem na ni už několikrát,“ posteskla si tmavovlasá kráska. „Dobbíček nosí krunýř. Má jich několik, fešák, a každý je jiný – jeden je například víc měkčí, u druhého vidí i do strany a tak dále.“

„Krunýř má proto, že má na jednom místě na těle neustále infekci. Díky krunýři se k tomu místu nedostane a nemůže si ji tak roznést dál po celém těle. S infekcí se Dobbíček léčí už dlouho. Jde to hodně pomalu, ale věříme, že krunýř snad už brzy odhodí,“ dodala s nadějí tahle nastávající dvojnásobná maminka. Nezbývá než jejímu čtyřletému pejskovi držet palce, aby se z vleklé nemoci brzy vyléčil, protože taková infekce, i když to tak moc nevypadá, se může stát velice zákeřnou chorobou…

Jak ale Kadeřábková v komentářích sama podotkla, Dobby samotný se nepříjemnými zdravotními nesnázemi nijak nezneklidňuje – a takzvaná „lampička“ kolem krku ho ani nijak neomezuje. „On je to velký flegmouš. Lehne a spí. A když můžeme, tak mu samozřejmě ulevíme,“ zdůraznila sympatická Misska s tím, že na vycházky ho této parády kolem krku vždy na chvíli zbavuje.

VIDEO: Sportovci na sítích: Rodinná pohoda u Plekanců, Kadeřábková přiznala těhotenství.

Video
Video se připravuje ...

Sportovci na sítích: Rodinná pohoda u Plekanců, Kadeřábková přiznala těhotenství. iSport TV

Fotogalerie
52 fotografií