Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ulice v karanténě: Trochu jiné jiskření Veroniky s Patrikem a konec přátelství Bedřicha a Miloše

Video se připravuje ...
Ulice: Patrik a Veronika
VIDEO: TV Nova
21. dubna 2020 | 10:50

Dnes televize Nova odvysílá první část speciálního vydání seriálu Ulice, který se natáčel pod přísnými bezpečnostními a hygienickými opatřeními. Tyto speciální díly nenavazují plynule na to, co se stalo v posledních dílech, ani nepředcházejí těm, které budete moct sledovat po pauze. Jelikož ovšem Ulice vždy reagovala na aktuální dění, rozhodli se tvůrci ukázat, jak by asi hlavní hrdinové prožívali to, co musíme prožívat všichni.

Ulice v karanténě chce přinést především humor, který je Čechům i v čase krize vlastní. „Já si myslím, že by to mohlo být zajímavé. Kdo sleduje Ulici, ví, jaký humor vede Miloš s Bedřichem, a co teprve, když jsou nuceni být spolu čtrnáct dní v karanténě. Vypadá to na pánskou jízdu v rouškách. Uvidíme, co všechno to přinese,“ prozrazuje představitel Bedřicha Lišky Adrian Jastraban. „Těším se na to. Už měsíc nepracujeme, nenatáčíme, opravdu se těším na práci a především na kolegy,“ dodává Jiří Štrébl, představitel svérázného Miloše Knoblocha.

Vedle Adriana Jastrabana a Jiřího Štrébla v Ulici v karanténě budou moct diváci sledovat na pozadí korony také osudy seriálových postav Jiřího Hány, Hany Holišové a dalších. „Těším se moc, vezmu si nějakou apartní roušku a budu doufat, že trochu odvede pozornost od toho, že je Veronika šedivá, protože měsíc neviděla svého kadeřníka. Je fajn, že aspoň na chvilku oživíme naše postavy a ulice té naší Ulice nebude úplně opuštěná,“ neztrácí humor ani představitelka Veroniky Maléřové Hana Holišová. „Jsem pochopitelně rád, že zase točíme, i když v omezeném režimu. Není nic příjemného sedět měsíc doma a nesmět pracovat, zvlášť pokud vás práce baví. V tom mi dá určitě za pravdu každý, koho to také potkalo, a nemusí to být herec. Nebudu říkat, že nemám strach z nákazy, každý se trošku bojí, ať už jde na nákup nebo do práce, ale tady se opravdu dbá na bezpečnost. Sám jsem před pár dny prošel testy a jejich výsledek byl negativní, a tak se kolegové nemusí bát mě,“ dodává seriálový partner Holišové Jiří Hána.