„Dobrý večer, někdo se za mě vydává na instagramu,“ varoval své sledující prostřednictvím videa. „Má stejný profil jako já. Má tam černobílou profilovou fotku, má tam všechny informace jako já, akorát místo jednoho spodního lomítka tam má dvě spodní lomítka. Prosím vás, já si teď měním profilovou fotku, dávám si tam barevnou fotku z profilu, takhle ze strany, kde jsem do půl těla, samozřejmě, jak jinak. A to jsem opravdu já. Když tak toho druhého nahlaste.“

Zpráva, kterou neznámý „hacker“ zaslal a Bárta ji vypíchl ve storíčku, jako by prošla Google překladačem. Žádný Čech ani Slovák by tak nesmyslný text jistě nedokázal zplodit.

„Vlastně jsem ti poslal žádost o velmi důležitý účel, byl jsem velmi zaneprázdněn svými show a mnoho dalších, cestování, děkuji vám všem za podporu a lásku, vážím si toho,“ reagoval falešný účet lámanou češtinou v konverzaci s fanouškem, který na začátku vůbec netušil, že si nepíše se svým idolem.

Ovšem po podezřelém dodatku, že Bárta „hledá někoho, komu určitě můžu věřit, mám pár věcí, které musím udělat, a postarám se o to, aniž by o tom můj management věděl“ a že „potřebuju jednoho z mých věrných fanoušků, aby mi to zvládl“, mu bylo jasné, že se jedná o podvodníka, který s největší pravděpodobností chce z Noidových fanoušků vytáhnout prachy.

Rozzuření fandové to nenechali být a falešný účet nahlásili. „Moc všem děkuju za nahlášení toho falešného profilu, sbalil si – jak se říká – saky paky a zmizel zpátky někam, odkud přišel,“ informoval okamžitě Bárta a polonahou fotku vyměnil za oblečenou.

VIDEO: KARLOS SHOW: Marpo s Noidem promluvili o zápasení, šikaně, došlo i na stare down.

Video
Video se připravuje ...

KARLOS SHOW: Marpo s Noidem promluvili o zápasení, šikaně, došlo i na stare down. iSport.tv

Fotogalerie
66 fotografií