Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pardubického fantoma vyfotili, když utíkal od kradeného mercedesu: Další šílenou honičku měl spáchat v Praze!

Aktualizováno -
22. dubna 2020
08:06
Autor: VaB, yks - 
21. dubna 2020
10:44

Policistům z Pardubického kraje ujížděl jako šílený muž v kradeném mercedesu! Později havaroval, sbalil si z auta věci a utekl. Do pátrání se zapojily pozemní hlídky a také pátrací vrtulník z Prahy. Jak uvedla pražská policie, muže se v úterý večer podařilol zadržet.

Pardubičtí policisté chtěli zastavit a zkontrolovat mercedes, který měl být ukraden v Praze. Řidič mercedesu ale místo brzdy sešlápl plyn a začal ujíždět. Místy to vypadalo, že si spletl silnici se závodním okruhem. 

Policistům ale pláchl. U obce Horní Ředice havaroval do pole a dal se na útěk po svých, k jeho smůle ho ale vyfotili řemeslníci, kteří pracovali poblíž havárie. Policie tak získala podobiznu řidiče, kterého se snažila dopadnout.

V úterý večer konečně mohla ohlásit úspěch. „Po dalším pronásledování byl dnes večer v Praze 6 zadržen podezřelý muž, který měl včera ujíždět pardubickým policistům v kradeném Mercedesu. Dnes se pokusil ujet policistům v Praze. Při ujíždění způsobil několik nehod a následně se ještě pokusil o útěk,“ uvedla policie na svém twitterovém účtu.

Video  Dopadení ujíždějícího řidiče  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Jarabak ( 22. dubna 2020 09:36 )

A pořád bude tenhle stát užívání drog tolerovat a trestat pouze jejich prodej. Asi kdyby se drogy neužívaly, tak by se ani neměly komu prodávat, že? Ale ne, alibisticky se postihují pouze dealeři, protože těch není tolik, co zfetovaných voličů. A tak se nám dál budou po silnicích prohánět feťáci, téměř beztrestně. Kdyby alespoň každý skončil po jedné jediné takové akci na dlouhé roky ve vězení (bez drog a náhražek, samozřejmě), ale ani to se neděje. Národ fetomilů.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání