Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Hanbaté vysílání: Reportérka omylem ukázala nahého manžela ve sprše

Autor: shp - 
25. dubna 2020
19:48

Kalifornská reportérka Melinda Mezaová rozesmála desetitisíce lidé po celém státě. Během živého vysílání, ve kterém ukazovala, jak se ostříhat během krize koronaviru doma, totiž odhalila svého nahého manžela ve sprše.

Melinda vysílala živě pro televizní stanici KCRA 3, u níž pracuje jako korespondentka, ukazovala jak se správně ostříhat doma. Během karantény vyhlášené kvůli pandemii koronaviru se mnohé dámy snaží nahradit si doma kadeřníka a výsledek je často tragický.

Muž v rouše Adamově

Reportérka skutečně ukázala, jak se může žena sama ostříhat. Jenže na obrazovce k tomu odhalila více, než chtěla. V koupelně totiž natočila zároveň svého chotě, jak se sprchuje. Pochopitelně nahý. A virál byl okamžitě na světě!

Ach můj bože, ať to není její manžel,“ napsal jeden uživatel twitteru. „Sakra, proč chce ta ženská pracovat, když má doma tohle,“ žertoval další, zatímco jiný vyjádřil obavy, že muž nebude mít příliš radost, až se o vtipném skandálku dozví.

Manželé od roku 2004

Podobné legrácky ale vztahy párů obvykle utuží. Melinda Mazaová a Mike de Lambert to ale nejspíš nepotřebují. Jejich vztah je pevný jako skála. Spolu jsou totiž už od roku 2004 celých šestnáct let. A doma se evidentně nenudí...

Ocicko ( 25. dubna 2020 21:31 )

To je alespoň vtipné, oproti té odporné Nele Boudové, která si nacpala roušku mezi nohy. Toto mi připadá roztomilé a nikoho to neuráží.

Zobrazit celou diskusi