Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Kyblík místo záchoda a zatlučené okno: Tyrani adoptovali chlapce jen, aby ho mučili

Bezcitní rodiče zamykali syna v místnosti jen s kyblíkem místo záchoda: Chlapci se podařilo utéct
Bezcitní rodiče zamykali syna v místnosti jen s kyblíkem místo záchoda: Chlapci se podařilo utéct  (Autor: Policie Logan County)
Autor: jel - 
12. května 2020
21:20

Marvin (46) a Laura (45) Reynoldsovi z amerického státu Kentucky čelí obvinění ze zneužívání a nezákonného uvěznění. Svého dvanáctiletého adoptivního syna totiž zavírali ve špinavé místnosti jenom s matrací a kyblíkem, který měl používat jako záchod.

Vyšetřování začalo 14. dubna poté, co se chlapci podařilo ze svého příšerného domácího vězení utéct a našli ho zdravotníci. Jeho rodiče nahlásili zmizení až tři hodiny poté, co dítě uteklo.

Podle tamního policejního oddělení žil chlapec v příšerných podmínkách. V malém pokoji, kde byl zamčený, to páchlo močí a výkaly, nebyl tam žádný koberec, pouze studená podlaha a matrace na zemi. Okno pokoje bylo navíc zatlučené.

Bratři oběti vypověděli policii, že chlapec byl celé dny v pokoji zamčený a řekli také, že dostával najíst pouze jednou denně. Jiní příbuzní navíc vypověděli, že chlapec žil v takových podmínkách od té doby, co jej Reynoldsovi v pěti letech adoptovali.

Laura se údajně snažila vymlouvat, že koberec v místnosti nebyl, protože na něj chlapec močil a tím ho zničil a okno bylo údajně zatlučené, protože na něm původně byla pouze překližka, ale chlapec ji vytrhl a zničil s ní pokoj.

Pár byl zatčen a umístěn do vazby. Odtud se ale brzy oba manželé dostali na svobodu poté, co zaplatili asi 250 000 korun kauci za každého.

Citronel ( 12. května 2020 22:45 )

Já jsem měl taky takový pokojicek,jen stará matrace že skládky,předtím jsem spal na zemi a okno jsem v mém pokojíčku vůbec neměl.Vubec nechápu na co si stěžuje a proč utíkal,já tam ani ten kýbl neměl.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání