Podle informací deníku Blesk se na tom dohodla vdova Zuzana Vančurová s ostatními členy kapely. „Pohřeb v rodinném kruhu bude mít v druhé části příštího týdne. A jak to všechno skončí, tak se pak oznámí termín piety. Je to nejelegantnější řešení,“ sdělil nám zdroj.

Vančura ve čtvrtek podlehl sepsi, která se v jeho těle rozeběhla kvůli neléčenému zánětu zubu. Kvůli šíření nového typu koronaviru se bál jít k doktorovi, což se mu stalo osudným…

Sama vdova Zuzana odmítá veřejně cokoliv říci. „Odešel mi nejbližší člověk, mé druhé já. Prožila jsem s ním dvaadvacet let opravdového štěstí, života v lásce a vzájemné úctě. Jsem za to vděčná a každému bych přála alespoň kousek toho, co jsme měli my dva. Teď je to pro mě nesmírně těžké a moc to bolí,“ napsala na svém facebooku.

Všem, kdo jí vyjadřují soustrast a nebo volají, pak vzkázala: „Mějte se mnou trpělivost, snad jednou zase začnu normálně žít. Děkuju taky za všechny nabídky pomoci,“ doplnila Vančurová. Ta má se zpěvákem dva syny: Dušana (19) a Petra (17).

Fotogalerie
9 fotografií