Česká topmodelka Simona Krainová na sociálních sítích dnes a denně dokazuje, že věk je opravdu jenom číslo. Dáma, co loni nafotila rajcovní černobílý kalendář nazvaný příhodně F*ck the Age (což v překladu znamená – poměrně vulgárně – M*dat na věk), se nyní předvedla v naprosto netypické poloze – jako černovláska. Na instagram nahrála snímek, na němž má patrně v grafickém programu upravenou fotku, a z jejích světlých kadeří se jako mávnutím kouzelného proutku stala havraní čerň, kterou doplnila ofinou. „Tak která?“ nahodila směrem ke svým fanouškům.

Taková zásadní změna image půvabné Simony všem vzala dech. „V černých mi přijdete jako Brenda z Beverly Hills!“ žasli mnozí její příznivci, kteří se nemohli zbavit dojmu, že díky této barvě jako kdyby z oka vypadla herečce Shannen Dohertyové (49), která se bohužel v současné době nachází v posledním stadiu rakoviny. Další ji přirovnávali k seriálové hvězdě Lucy Lawlessové (52), která se do srdcí diváků zapsala coby princezna-bojovnice Xena, anebo k české herečce Dagmar Patrasové (63) zamlada.

„Ta černá je masakr, ale vám by slušel i pytel na hlavě,“ shodli se nakonec všichni s tím, že blond k Simoně zkrátka patří a působí v ní mnohem mladší, rozhodně ne jako skoro padesátnice a dvojnásobná matka synků Bruna (7) a Maxe (9), a také vypadá velice jemně a křehce – na rozdíl od tmavé barvy, v níž je zase pekelně sexy. Nicméně posuďte sami, která verze Krainové se vám zdá přitažlivější…

VIDEO: Mr*at na věk, vzkazuje Krainová! Úplně nahá před padesátkou? Žádný problém.

Video
Video se připravuje ...

Mr*at na věk, vzkazuje Krainová! Úplně nahá před padesátkou? Žádný problém. Markéta Reinischová

Fotogalerie
86 fotografií