Udělejte z balkonu plnohodnotnou součást domova

Žijte venku i během pandemie, aniž byste ohrožovali sebe či někoho jiného. Užijte si pobyt v bezpečí vašeho balkonu: jak na to?

1. Odpočívejte pohodlně

Pokud vysloveně nejste šlechtic a nepatří vám nemovitost typu zámek ve Versailles, moc místa na balkoně nemáte. Tento zásadní fakt si už uvědomují i designeři nábytku. Díky tomu vám už na balkoně nemusí strašit nevzhledný plastový zahradní nábytek. Designový krok vpřed představuje např. balkonová souprava Olea Compact. Souprava ze syntetického ratanu je jednoduchá a prostorově úsporná. Dá se přestavět na sedací soupravu a postel na slunění. Fantastické na ní je, že je odolná vůči různorodému počasí a zároveň je rozmanitě kombinovatelná: a to na balkoně prostě chcete.

Balkonová souprava Olea Compac
Autor: OBI

2. Když milujete houpání

Zbožňujete uklidňující pohupování? Tak robustní závěsné křeslo Acamp Tonga budete milovat. Nejen, že vás přesvědčí vkusným designem, ale i svou mobilností. Má necelých 22 kg, tak si ho klidně můžete přemístit do obýváku, pokud se z něho budete chtít mrknout na film. Proč byste to vůbec dělali? Tlusté a silné polštáře poskytují pořádnou porci božského pohodlí.

Závěsné křeslo Acamp Tonga
Autor: OBI

3. Posezení u vína či prosluněný homeoffice

I z malého balkonu můžete vykouzlit útulné místo. Balkonová sestava Davenport II je malá a báječně praktická: můžete ji kdykoli složit a schovat. Stůl je dostatečně velký na to, abyste na něj položili notebook a mohli tak pracovat na čerstvém vzduchu (V x Š x D: cca 70 cm x 60 cm x 60 cm). Židle i stůl jsou vyrobené ze stabilní ocelové konstrukce s plastovým výpletem v elegantní hnědé barvě, který je odolný vůči povětrnostním vlivům.

Balkonová sestava Davenport II
Autor: OBI

Všechny naše tipy vám OBI dopraví až ke dveřím vašeho bytu. Načerpejte další inspiraci v aktuálním katalogu Užívejte si venku.