Účast v reality show Hotel Paradise v roce 2012 byla její vstupenkou do světa showbyznysu a jako jedna z mála chytila příležitost pořádně za pačesy. Dnes patří Zuzana Plačková mezi nejvlivnější lidi na sociálních sítích na Slovensku. Její profil sleduje 591 tisíc fanoušků a díky spolupracím s různými firmami vydělala balík, který se neustále zvětšuje. 

Má několik snů, které si postupně plní. Nedávno se pochlubila terénním vozem v růžové barvě a výbavou dle jejích představ za pět a půl milionu korun. „Platila jsem to nadvakrát a trvalo rok, než bylo vše hotové. Stále ještě mám mercedes ve stříbrné barvě, který bych nejraději prodala své kamarádce, nebo ho dám do dražby na instagram, ale moc se mi ho nechce dávat pryč,“ řekla Blesku Zuzka alias „Queen“ Plačková. 

Navíc pomalu dokončuje dům, který bude v megalomanském stylu. „Je celkem dost velký, samozřejmě i s bazénem a dalšími vychytávkami. Všechno bude mega, protože to tak mám ráda. S manželem máme každý jednu místnost jako šatnu, ale obávám se, že mi nebude stačit. Mám strašně moc oblečení a bot, kolikrát manžel odnese obří tašku a já na to ani nepřijdu,“ netají se instagramová královna. 

V živém vysílání padaly otázky, kolik peněz už zaplatila za kabelky. „Strašně moc, určitě by se za to pár aut dalo koupit. Když jsem začala vydělávat, tak jsem měla pocit, že musím mít každou novou kabelku, co vyrobí. Teď nosím dvě až tři,“ chlubí se Zuzana. 

VIDEO: Zuzana „Queen“ Plačková: Rok před 30 milionářkou díky instagramu! Její účty za luxus vám protočí panenky.

Video
Video se připravuje ...

Zuzana „Queen“ Plačková: Rok před 30 milionářkou díky instagramu! Její účty za luxus vám protočí panenky. Markéta Reinischová

Fotogalerie
54 fotografií