Blondýnka pracuje za normálních okolností v baru v pražském obchodním centru. Jenže ten je v současnosti kvůli vládním nařízením zavřený a zřejmě ještě nějakou dobu bude. „Co když to dopadne tak, že nás bude muset šéf propustit, protože to neutáhne?“ přidělává situace vrásky na čele Gottové, která se dočetla, že se bary otevřou nejdříve až 8. června.

„Mám velký strach! Ta práce mne moc baví a nerada bych si v této složité době hledala novou,“ přiznala pro Aha! Dominika, která propadá panice poté, co je na nuceném volnu už přes měsíc. Před koronavirovou krizí chodila též na brigádu do lahůdek ve spodním patře téhož obchodního centra, jenže i ty jsou samozřejmě nyní uzavřené.

Bez peněz ale dcera zesnulého Karla Gotta nezůstala. Zaměstnavatel jí prý vyplácí část mzdy a zbytek do 100 procent dokrývá stát. „Je to kurzarbeit. Jsem ráda, že jsme nepřišli o finance, že máme skvělého zaměstnavatele. Snad to všechno bude do toho června fungovat a nikoho nebudou muset propustit,“ doufá Dominika.

Ta volného času zatím využívala především k tomu, aby se lépe zabydlela v novém bytě v pražských Vysočanech. Tam se přestěhovala v druhé půlce března poté, co musela odejít od zpěvačky Šárky Rezkové (51), která ji k sobě vzala po náhlém odchodu od manžela. Kromě toho si blondýnka dělá také pořádek ve fotografiích. „Nejvíce snímků mám s tátou. Co my jsme toho zažili... Kdykoliv ho vidím nebo slyším, mám slzy v očích,“ prozradila Gottová s tím, že snímků má plný počítač.

VIDEO: Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den.

Video
Video se připravuje ...

Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den. David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
148 fotografií