Herečka si naordinovala roční abstinenci, ale zřejmě jen pro veřejnost. Doma bylo všechno jinak. Alespoň podle toho, co teď prozradila na instagramu.

Můj muž mi řekl, že když mám ten instagram, tak mám všem říct, že jsem ten rok bez alkoholu nevydržela, ať se nedělám lepší, než jsem. Ne, nedělám se lepší, než jsem,“ přiznala se na sociální síti Vlastina, jejímž manželem je filmový producent Jiří Kounický.

Nalila jsem si skleničku vína a dostala pocit, že musím se svým skoro třináctiletým synem víc konverzovat: ,A máš vůbec nějaké kamarády?' ,Ne! Odkdy jsi zavedla ty blbý pravidla, že můžu být na počítači jenom hodinu denně, tak už se se mnou nikdo nebaví.' ,A co kdyby sis našel kamarády, se kterýma můžeš chodit ven… nebo je zavolat k nám a můžete něco spolu vařit..?' ,Nejsem teplej mami,'“ popsala své domácí soužití sympatická Vlastina.

Přece jen má doma dva dospívající syny Adama a Kryštofa (které má blondýnka z předchozího manželství) a k tomu ještě tříletého Matyáše. Jisté je, že s nimi se opravdu nenudí. A kdo by se jí pak divil, že se musí posilnit troškou alkoholu.

VIDEO: Vlastina Svátková o filmu Můj příběh: O domácím násilí je nutné mluvit

Video
Video se připravuje ...

Vlastina Svátková o filmu Můj příběh: O domácím násilí je nutné mluvit Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
45 fotografií