Vdát se na pláži při západu slunce, to je sen nejedné dívky a Veronice F. Frankové se splnil. Blondýnka si z Česka na Havaj přivezla bílé svatební šaty, od místních si nechala uvít kytici a věnec na hlavu. Na pláži je oddal Havajec bez svědků, což je tam celkem běžné. 

O této konkretní surfové pláži jsme měli s P. jasnou představu už od první společné dovolené na Maui. Vystihuje nás a náš společný život nejvíc. I to, co se po obřadu přihodilo,“ okomentovala romantické fotky z obřadu blogerka. 

Dva dny po obřadu, který dvojice musí po návratu domů ještě zlegalizovat, jim zrušili letenky a oni už se do žádného repatriačního letu nedostali. A tak museli improvizovat. Pronajali si domek a půjčili auto, kam by se jim vešla prkna. Oba jsou totiž nadšení surfaři. A samozřejmě ještě zavolali domů, že jejich návrat je v nedohlednu. 

Na ostrově je asi 40 nakažených, nejsou povinné roušky, ale rozestupy, což při surfování, které je povolené, moc nejde. Jsou otevřené potraviny a všechno čerstvé zboží, jako ryby, je za pár korun. Ze začátku, když jsme někam přijeli na pláž, tak na nás byli docela zlí, že je nakazíme. Ale když pochopili, že tam jsme už několik týdnů, tak nás docela přijali,“ prozradila Blesku Veronika. 

Ostrov Maui je momentálně odříznutý od světa, do konce dubna je tam pozastavený letecký provoz, takže nejdřív se novomanželé pokusí domů dostat v květnu. Ale opět záleží na tom, jak budou navazovat spoje, které jsou minimálně tři. Navíc, pokud někde na letišti čekáte víc jak šest hodin, už vás nepustí do další země a musíte tam být dva týdny v karanténě. 

Fotogalerie
20 fotografií