Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Patrik vysadil kamaráda před domem a pak ho při otáčení srazil: Jozef byl na místě mrtvý!

Smrtelná nehoda na Slovensku.
Smrtelná nehoda na Slovensku.  (Autor: Polícia SR)
Autor: VaB - 
16. dubna 2020
16:07

K velikonoční tragédii došlo v pondělí v obci Rajecké Lesné na Slovensku. Patrik měl odvézt kamaráda domů, při otáčení ho ale srazil, Jozef na místě zemřel. Když dali policisté řidiči dýchnout, nestačili se divit!

Tragédie, na kterou nikdo ze dvou rodin nezapomene. Patrik (29) vezl domů, do obce Rajecká Lesná, svého kamaráda Jozefa (†26). Vysadil ho před domem a chtěl se otočit. Ztěžovala mu to úzká ulice, podle noviny.sk zřejmě sešlápl plyn a nezvládl levotočivou zatáčku. 

Nad autem tak ztratil kontrolu a svého kamaráda, kterého před chvilkou vysadil z auta, srazil. Jozef utrpěl vážná zranění a upadl do bezvědomí. Na místě ho resuscitovali záchranáři, k místu vzlétl i záchranářský vrtulník.

„Lékař leteckých záchranářů se přidal k resuscitaci, bohužel nebyla úspěšná,“ řekla pro noviny.sk mluvčí leteckých záchranářů Zuzana Hopjaková. Policisté na místě dali řidiči Patrikovi dýchnout a nestačili se divit! „Při dechové zkoušce byla řidiči naměřena hodnota 0,85 – 1,77 promile,“ uvedla mluvčí policie Janka Balogová.

Muž byl na místě okamžitě zadržen a převezen do policejní cely. Auto, kterým svého kamaráda Jozefa srazil, patřilo jeho přítelkyni. „Vyšetřovatel řidiče obvinil ze zločinu usmrcení,“ dodala Balogová. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání