Stále mladě vypadající blondýnka Dana Batulková, která momentálně září v seriálu Slunečná, se netají tím, že chvilku neposedí a neustále musí něco dělat. „Moje dny jsou hodně naplněné, někdy až moc. Když před sebou vidím takový hustě poskládaný den, ne vždy se mi do něj chce. Ale večer jsem šťastná, že jsem to zvládla. Ty dny člověk musí prostě přežít,“ řekla pro Novinky.cz herečka, která neodpočívá ani doma, protože jí to dům a zahrada nedovolí. 

Karanténa jí ale úplně přeházela život. „Mamka už měsíc nikde nehraje, což jsem doposud nikdy nezažila. V životě by si takhle dlouhé volno nedopřála a já jsem ráda, protože jsem o ni už dlouho měla strach. Mamka je prostě jak čertík z krabičky, pořád něco dělá a nezná únavu,“ řekla Blesku její dcera Mariana, která nucené volno tráví u maminky v domě. „Je tady ještě s námi babička, která je úplně v pohodě. Konečně mám mamku pod kontrolou, vlastně jsem za tu karanténu ráda, dodala s úsměvem Prachařová

Mariana má sice svůj byt v Praze, ale tam jezdí jen zalévat kytky. „Jsme tady tři ženský a je to super. Mamka sice vaří, ale já teď hubnu, tak si jídlo dělám sama. Měla jsme dva týdny angínu a přibrala jsem. Tak jsem si stáhla cvičení s jídelníčkem a jógu, denně cvičím. Stáhla jsem si ještě kurz španělštiny, abych si ji oprášila. Hodně přemýšlím, co dál, protože jsem samozřejmě přišla o kšefty a dojíždím nasmlouvané spolupráce,“ netají se Mariana, kterou z velké části živí sociální sítě. 

VIDEO: Prachařová má strach o Batulkovou! Konečně ji mám pod kontrolou.

Video
Video se připravuje ...

Prachařová má strach o Batulkovou! Konečně ji mám pod kontrolou. Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
44 fotografií