Josef Kokta si život užívá rychlostí z nuly na sto. Zažil dobu, kdy měl na kontě miliony a neváhal je utrácet, jak za sebe, tak za své manželky a děti. Vypadalo to, že štěstěna stojí na jeho straně, ale to se v roce 2002 otočilo o 180 stupňů. Riskantní investice na americké burze a pád banky Lehman Brothers spolu s poklesem kurzu dolaru jej připravily prakticky o všechno jmění.

V té době byl ženatý se svou třetí manželkou, moderátorkou Gábinou Partyšovou, s níž má syna Kristiána (12). Ale toho od rozvodu v roce 2013 nevídá a Gábina mu nechala změnit příjmení na Partyš. 

Po třetím rozvodu se zkrachovalý podnikatel doslova ocitnul na ulici. „Po pětadvaceti letech bez peněz a bydlení. V 56 letech jsem musel začít od nuly,“ netají se Kokta, který i ve své zoufalé situaci našel lásku Ornellu (27), s níž má dva syny Quentina (7) a novorozeného Svena. A vypadá to, že na sklonku života konečně našel opravdovou lásku a spokojené manželství. 

Z předchozích dvou manželství má syna Petra (37) a Josefa (23) a jedinou dceru Alenu (27). „Alenka, kdybych já si jen vzpomněl, jak se dělají holky,“ vtipkuje Josef, který 14. dubna oslavil 63. narozeniny.

Děkuji za krásná přání k narozkám, která mi posíláte už od půlnoci. Neposílejte, prosím, už zprávy, nebudu schopen na ně všem odpovědět. Bude mi ctí, když zde jen kliknete,“ poděkoval svým fanouškům. 

VIDEO: BEZ CENZURY: Máma Monika vs. dcera Ornella se ukázaly NAHÉ: Štiky shodily šupiny!

Video
Video se připravuje ...

BEZ CENZURY: Máma Monika (45) vs. dcera Ornella (25) se ukázaly NAHÉ: Štiky shodily šupiny! David Turek

Fotogalerie
36 fotografií