Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Děti venezuelských politiků před koronou odjely pařit do Karibiku: Prostitutky, drogy a nákaza...

Autor: DH - 
15. dubna 2020
05:45

Na sociální sítě unikly fotografie a videa z bujarého večírku na ostrovech v Karibiku, kam během pandemie koronaviru zamířila takzvaná „zlatá“ mládež z Venezuely. Pro chudou zemi zmítanou politickou krizí přitom může být virus zdrcující. Mezi bavícími se byli i synové politických špiček.  

Týden plný zábavy, tance v prosluněném bílém písku, drog a evropských prostitutek, to vše navíc za účasti hudebních hvězd z Jižní Ameriky. Takový večírek si na souostroví Los Roques nedaleko Venezuely užívali synáčci tamních vládních špiček, které zemi přivedly až na pokraj krachu.

 

Ve videích se objevily prostitutky, údajně ze Španělska, ale i dva oblíbení hudebníci Zion a Quiles. Jejich mluvčí už vydali prohlášení, že se ale žádné party neúčastnili a pouze na ostrovech natáčeli nový videoklip.

Ve Venezuele dosud na covid-19 zahynulo „pouze“ sedm osob, ale země má obrovský potenciál, aby se stala pro koronavirus smrtícím působištěm. Vláda v čele s Nicolásem Madurem zařídila, že v tamních nemocnicích často ani neteče voda nebo nefunguje elektřina.

 

Maduro ještě před týdnem kritizoval, že se na ostrovech Los Roques pořádají party a šíří se tam koronavirus, ale nyní vyšlo najevo, že mezi venezuelskou smetánkou byl i syn jeho blízkého spolupracovníka, a údajně se mohli zúčastnit i jeho dva synové. Proto vydal nové prohlášení. „Kdo bude kritizovat party? Ty děti přece nevěděly, že jsou nemocné,“ uvedl Maduro, jehož USA v minulém měsíci obvinily z obchodu s drogami.

Podle důvěrných zdrojů se na večírcích v Los Roques koronavirus hojně šířil a většina těch, kteří se jich účastnili, byla pozitivně testována. Není tajemstvím, že mladí členové venezuelské elity na ostrovy rádi vyrážejí a užívají si zde drogových party. Země přitom trpí chudobou, v posledních měsících ji kvůli nedostatku potravin a zdravotní péče opustilo 5 milionů obyvatel.

maaara666 ( 15. dubna 2020 14:39 )

A Vojtěch už si za provizi z čínských masek letenky koupil?

lapak ( 15. dubna 2020 11:27 )

dětičky politiku spíš tune­lářu,­zlodě­ju,kři­váku stejná pakáž jako naších politiku!!

luppe ( 15. dubna 2020 11:22 )

Co jako? Jak kdyby se dětičky našich politiků chovali jinak 😀

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa