Sexy dýdžejka se na sociálních sítích pochlubila o svátcích krásnou společnou fotkou s partnerem Petrem Plačkem alias Pedritkem. Zatímco se oba tvářili šťastně, popisek u snímku už tak idylický nebyl.

„...dostala jsem! A když jsem mu to chtěla oplatit (protože je přestupný rok a můžou šupat i holky), tak jsem dostala ještě víc! Nespravedlivý svátek!“ zlobila se na oko Pomeje, že dostala pomlázkou přes zadek, ale zloba ji asi rázem přešla. Fanouškům totiž popřála krásné Velikonoce, do příspěvku označila i svého přítele a připojila drobné srdíčko.

A rovnou objasnila něco, na co by asi stejně v komentářích poukazovali ti největší rýpalové. Ačkoliv je Andrea velmi štíhlá, na fotce je vidět, že se jí trochu rýsuje bříško. Ale miminko bohužel zatím nebude.

„To není těhotenské břicho, ale kachna, knedlík a štrůdl!,“ smála se okatá černovláska, která je vdovou po Jiřím Pomeje (†54). S ním má dceru Aničku (6), ale zdá se, že holčička se zatím mladšího sourozence nedočká. Jak se ale říká - co není, může být.

VIDEO: Andrea Pomeje před plastikou poprsí nafotila sexy fotky!

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje před plastikou poprsí nafotila sexy fotky! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Fotogalerie
57 fotografií