Někdo tráví celý den v pyžamu, někdo se kvůli zachování návyků obléká, jako by šel do práce. Důležitost podobných rituálů potvrzují při home office i psychologové. Lépe se nám prý oddělí pracovní a soukromý čas. Většina z nás se aktuálně doma obléká především pohodlně. Někdo volí džíny a volnou košili někdo zase triko a legíny.

Když to vezmeme z pohledu módy a trendů, tak už minulý rok byly na výsluní teplákové a úpletové kalhoty nejen na doma, ale i na běžné nošení. Jak ve volném splývavém střihu, tak i tzv. střih jogger, který se směrem ke kotníku zužuje a nejčastěji je zakončen do gumy. Tepláky se v kolekcích luxusních módních značek jako Burberry či Gucci objevují už několik let a oblíbily si je i celebrity. Právě kvalitní komplet tepláků a svetru, případně mikiny může být příjemným řešením karanténních outfitů i pro vás, kdy vyžadujete pohodlí, ale také chcete vypadat stylově.

V tuhle chvíli jsme na tom navíc všichni stejně, jak slavné tváře, tak obyčejní lidé. Snažíme se, aby nám v karanténě bylo dobře a hledáme způsob, jak nejsmysluplněji využít čas i jak zrelaxovat mysl mezi čtyřmi zdmi.

Domácími outfity se můžete inspirovat u českých i zahraničních hvězd. Nezapomínejte, že i domácí oblečení je naší vizitkou. Když už tepláky, tak ve slušivém střihu a z kvalitního materiálu. A navíc, když je dobře nakombinujete, budete v nich vypadat stylově i mimo karanténu.

Herečka Jana Plodková aktuálně nejvíc nosí pohodlné kalhoty, basic triko a kvalitní svetr, který ji na chalupě zahřeje. Svetr by měl být z přírodního materiálu jako alpaka, merino či kašmír. Velmi kvalitní pletené svetry najdete i u českých návrhářů, kteří budou rádi za každou podporu. Mnoho značek najdete i online. Například pletené svetry od návrhářky Jany Mikešové.

Jana Plodková
Autor: instagram.com

Stylista celebrit Filip Vaněk na svém instagramu ukazuje, jak se dají tepláky či tepláková souprava stylově kombinovat a zařadit do šatníku i mimo karanténu. Sám zvolil luxusní kašmírovou soupravu od Burberry v odstínu camel, která je nejen pohodlná, ale i velmi trendy.

Filip Vaněk
Autor: instagram.com

Manželka herce Lukáše Hejlíka Veronika je známá svým stylem s dobrým vkusem, který si upevnila i při práci modelky pro světové firmy. I přes nouzový stav musí řešit stěhování a zařizování nového bytu a nejvíce teď unosí džíny Lindex a ležérní košili Pietro Filipi. Pokud jsou džíny volnějšího střihu, například tzv. mom jeans, případně ze strečové a slabší džínoviny, mohou být opravdu pohodlnou variantou i na doma.

Veronika Hejlíková
Autor: instagram.com

Herečka Kaira Hrachovcová využívá domácí karanténu mimo jiné i pro svůj oblíbený koníček – malbu. Nejraději teď nosí košili od Denisy Nové, pohodlné volné kalhoty Zara a roušku od Miroslava Bárty. V nouzovém stavu se taky vrhla na běh, takže svůj čas tráví i ve sportovním oblečení.

Kateřina Kaira Hrachovcová
Autor: instagram.com

Moderátorka Zorka Hejdová doma upřednostňuje lehké a vzdušné materiály. Ráda obléká například dlouhou hedvábnou košili Intimissimi. Klasické tepláky nenosí, místo nich volí legíny s tílkem a někdy celý den nevyleze z pyžama.

Zorka Hejdová
Autor: instagram.com

Fotogalerie
28 fotografií