Probouzíte se ráno celí rozlámaní? Budí vás světlo a nepříjemné zvuky zvenku? Nemáte si kam odložit knížku, ani na ni při čtení v posteli pořádně nevidíte? Na všechny neduhy vaší ložnice máme lék.

Zkušená bytová designérka Gabriela Hámová z Design Friendly, která zařizovala byt například Tereze Kostkové, se postará nejen o to, aby se vám v nové ložnici dobře spalo, ale i o to, aby vám tu nechyběly potřebné úložné prostory, abyste tu měli dostatek světla, klidu a pohodlí. A jak novou ložnici získat? Stačí se zúčastnit soutěže s časopisem Blesk Bydlení o ložnici od ASKO – NÁBYTEK za 100 000 korun a vyhrát.

Video
Video se připravuje ...

Nenechte si ujít květnové vydání Blesku Bydlení se soutěží o ložnici od ASKO - NÁBYTEK archiv Blesk Bydlení a ASKO - NÁBYTEK

Přihlásit se je úplně jednoduché. Pošlete fotografii vaší staré ložnice společně s důvodem, proč toužíte po změně, na e-mailovou adresu uvedenou v květnovém čísle Blesku Bydlení.

Držíme palce!

Fotogalerie
12 fotografií

Více se o soutěži se dozvíte v květnovém čísle Blesku Bydlení, které najdete na novinových stáncích od 15. 4. do 19. 5. 2020. Nebo si ho můžete koupit v našem iKiosku.

Titulní strana magazínu Blesk Bydlení za měsíc květen
Autor: archiv Blesk Bydlení