Sympatický zrzek si své soukromí vždy střežil, ale přesto na povrch vyplavaly informace o tom, že je nyní šťastný jako nikdy předtím. Informace o tom, že s přítelkyní Georgií Groomeovou (28), s níž žije již od roku 2011, čekají miminko, se objevily již v dubnu.

„Rupert Grint a Georgia Groomeová s radostí oznamují, že čekají potomka, a nadále prosí o soukromí,“ oznámili tehdy prostřednictvím své agentky. A nyní vydali podobné prohlášení, ale ještě o něco radostnější: „Rupert Grint a Georgia Groomeová s nadšením potvrzují, že se jim narodila holčička.“ Dvojice opět poprosila o zachování jejich soukromí. Asi vás tak nepřekvapí, že jméno miminka si nechali pro sebe.

Pohledná hnědovláska, která je rovněž herečkou a zahrála si například ve snímcích Z Londýna do Brightonu a On je fakt boží!, byla letos na jaře spatřena na nákupech. Všechny tehdy překvapilo, že se jí už jasně rýsuje těhotenské bříško. Teď už je jasné, že pod srdcem nosila děvčátko.

Ostatně představitel Rona Weasleyho ve slavné potterovské sérii filmů už se před časem svěřil, že po třicítce zatoužil po rodinném zázemí. „Rád bych se usadil a měl brzo děti. Kdybych měl syna, pojmenoval bych ho Ron? Je to docela dobré jméno, ale pravděpodobně ne,“ vysvětloval pro The Guardian s tím, že jednoslabičné jméno by se nehodilo k jeho příjmení Grint.

VIDEO: Trailer: Harry Potter - Relikvie smrti část druhá

Video
Video se připravuje ...

Trailer: Harry Potter - Relikvie smrti část druhá /Youtube/

Fotogalerie
47 fotografií