Po oznámení své zbrusu nové značky a nadace se zvědaví fanoušci chtěli dopátrat více informací. Zcela logicky zadali do webového prohlížeče archewellfoundation.com, tedy nadace Archewell. Jenže co se nestalo – místo srdečného pozdravu vévodů ze Sussexu je přivítal rapující Jamie Foxx a Kanye West v klipu, který je příhodně pojmenován Gold digger (Zlatokopka). Všichni se nyní tážou, zda jde o náhodu, nebo jasný vzkaz pro Meghan.

Lidé jsou u vytržení a netají svou škodolibost. „Hahah, kdokoliv tohle udělal jejich stránce, je génius!“ myslí si vysmátý fanda vévodů. „Tohle je trolling na zcela nové úrovni,“ konstatuje jiný, zatímco další poukazuje na jakousi pomstu za to, že si v tuhle pandemickou chvíli dovolili vůbec něco oznamovat.

Podle zdrojů z Harryho kruhu si pár nestihl včas zaregistrovat doménu a někdo jiný toho vesele využil. Webová stránka je v tuto chvíli neaktivní, doména nejspíš zůstane zabraná, což pro vévody znamená přijít na jinou kombinaci slov archewell a foundation. Pokud je ale vtipálek prozíravý, je možné, že skoupil všechny možné kombinace... Těžko pak říct, co by známý páreček v takové situaci dělal.

VIDEO: Noční můra Karla Gotta opět vyplouvá. Zakročí Ivana? A hořké loučení Harryho a Meghan

Video
Video se připravuje ...

Noční můra Karla Gotta opět vyplouvá. Zakročí Ivana? A hořké loučení Harryho a Meghan 

Fotogalerie
99 fotografií