Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Snoubenci si během karantény uspořádali velkou svatbu: Policie je zatkla i se všemi hosty!

Autor: rc - 
9. dubna 2020
12:46

Ve vězení skončili novomanželé, kteří nedbali bezpečnostních opatření během pandemie koronaviru a uspořádali si velkolepou svatbu! Ovšem honosnou veselku si moc neužili. Jen co si vyměnili novomanželské sliby, vtrhla na oslavu po zuby ozbrojená policie a všechny odvedla.

Až třiapadesát svatebčanů se v neděli sešlo, aby oslavilo svazek Jabulaniho Zuly (48) a jeho snoubenky Nomthandazo (38) z Jihoafrické republiky. Ovšem i tato země stejně tak jako řada dalších zemí světa zavedla mnoho bezpečnostních opatření, aby zabránila šíření nebezpečného koronaviru. Jedním z opatření je karanténa. Snoubenci však na nařízení úřadů nedbali a uspořádali si velkolepou slavnost.

Ovšem oslavy si moc neužili. Jen co si před knězem řekli svá ano, vtrhla na veselku ozbrojená policie a novomanžele i všechny svatebčany odvedla.

„Policie a vojáci byli po zuby ozbrojení. Vtrhli do stanu, kde se svatba konala, a zatkli všechny,“ řekl jeden ze svědků podle britského Daily Mailu.

„Lidé by měli vedět, že národní karanténa nebyla zavedena jen pro určitou skupinu lidí, ale pro všechny z nás,“ uvedl starosta Thami Ntuli. Novomanžele by čekaly líbánky ve vězení. Lze ovšem předpokládat, že složí nevysokou kauci, která činí v přepočtu necelých 1400 korun na osobu.

sidneyfoster ( 9. dubna 2020 17:23 )

Tak je to správný. Na sprostej lid musí být přísnost.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa