Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Milionář se řítil prázdnými ulicemi jako šílenec: Sešrotoval své luxusní porsche!

Aktualizováno -
9. dubna 2020
11:00
Autor: ran - 
8. dubna 2020
18:30

Ulice New Yorku zejí prázdnotou, a tak si dolarový milionář Benjamin Chen (33) řekl, že trochu prožene své luxusní porsche. Chen ovšem sedl za volant pod vlivem návykových látek, a tak bláznivá jízda skončila, jak musela - drsnou bouračkou.

Výtečník s vozidlem značky Porsche v přepočtu za 18 milionů korun „zaparkoval“ ve vysoké rychlosti do dodávky stojící u chodníku. Aut po největším americkém městě v těchto dnech mnoho nejezdí, proto prázdné ulice svádějí řidiče v silných vozech k nezodpovědnému chování. 

Svědci nehody z řad chodců teď mohou děkovat, že vycházku přežili bez úhony. Rozjeté porsche totiž mohlo snadno skončit i jinde než v zadních dveřích dodávky. Kolemjdoucí kromě samotné bouračky muselo šokovat i následné chování řidiče. Z místa nehody se totiž snažil v havarovaném voze ujet!

Vzhledem k tomu, že si svého mazlíka bouračkou pořádně „upravil“, policistům nedalo zas tak velkou práci vykuka dostihnout. Karoserie i kola dostaly co proto, kromě toho řidič za sebou coural kusy plechu. Kromě postihu za jeho řidičskou eskapádu ho čeká trest také za jízdu pod vlivem omamných látek.

Video  Milionář se předváděl v ulicích New Yorku, které jsou za současné pandemie koronaviru jako vymetené.  - Instagram
Video se připravuje ...

Boháč Chen svoje auta miluje. Je známý hlavně jako zakladatel milionářského závodu napříč Amerikou Gold Rush Rally. Chen se během něj jednou natočil, jak se žene téměř 400kilometrovou rychlostí.

Rychle tedy jezdit evidentně umí, bezpečně ale moc ne. Po úterním incidentu by určitě udělal nejlépe, kdyby si zašel pocvičit své schopnosti do nějakého pořádného kurzu bezpečné jízdy. Stejně jako jeho „kolegové“ i jinde po světě, kteří si vyložili menší provoz na silnicích jako zelenou pro své experimenty v závoďácích. I v Česku tak za časů koronaviru zbytečně ohrožují vše živé i neživé kolem sebe.  

y1xcvbnm ( 9. dubna 2020 11:27 )

a právě takového bl b ce kdyby dostihl coranavirus , nic by se nestalo , alespoň by se netrápil

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání