Sotva se diváci vzpamatovali z faktu, že jejich oblíbený seriál opustila herečka Marika Procházková (45), co od prvních epizod v Modrém kódu ztvárňovala srdečnou dětskou lékařku Vali Slavíčkovou, už ji v ději nahradila jiná blondýnka - okatá Štěpánka Fingerhutová. Nebyl jí však svěřen part doktorky, ale role ambiciózní sanitářky, co do nemocnice nastoupila s jasným cílem: „sbalit“ doktora.

„Natáčení mě moc baví. Jsem kolegyně lapiducha Váni, trochu tam zamotám dějem, ale ještě neprozradím přesně jak,“ řekla magazínu Aha mladičká kráska, jejíž postava hned v první epizodě dostala pořádnou sodu od arogantního anesteziologa Viktora Žáka v podání Igora Chmely (49). Ovšem jak se říká, co se škádlívá, rádo se mívá, a z velké nenávisti je jen malý krůček k velké lásce – a naopak. Proto nejspíš není pochyb o tom, že do budoucna je na co se těšit.

V Ordinaci přitom Štěpánka v roli Šárky taky všem dost zavařila, když se zamilovala do staršího doktora a dělala vše proto, aby ho získala. „Doufám, že tu nebude taková psychopatka jako v Ordinaci,“ přejí si na oficiálních instagramových stránkách Modrého kódu příznivci tohoto seriálu, z něhož od jeho počátku odešla celá řada hlavních postavu - od Evy Josefíkové (30), co hrála křehkou lékařku Lucii, přes Marka Němce (38), jenž ztvárnil doktora Hofbauera, osudovou lásku vrchní sestry v podání Sabiny Laurinové (48), až po Evu Burešovou (26), která propůjčila svou tvář rázné zdravotní sestřičce Petře. Její odchod obzvláště, pak nejeden fanoušek oplakal.

VIDEO: Sexy sanitářka se hlásí do služeb Modrého kódu

Video
Video se připravuje ...

Sexy sanitářka se hlásí do služeb Modrého kódu FTV Prima

Fotogalerie
97 fotografií