Alena Šeredová se přibližně za 2 měsíce stane trojnásobnou maminkou, až porodí svému současnému partnerovi, miliardáři a dědicovi automobilky Fiat Alessandrovi Nassimu (45) vymodlenou (nejspíš) dceru. Do té doby to vypadá, že bude muset trávit veškerý čas v karanténě, protože situace kolem šíření koronaviru v Itálii je i přes úbytek počtu obětí stále kritická.

To, že si koronavirus nevybírá a útočí zákeřně i mezi známými a úspěšnými osobnostmi, si modelka dobře uvědomuje už také kvůli svému exmanželovi, italskému fotbalistovi Gianluigimu Buffonovi. Ten byl v podezření na nákazu virem covid-19 pot, co nemoc byla diagnostikována jednomu z jeho spoluhráčů z Juventu Danielovi Ruganimu (25).

„Na testech byl. Byly negativní. Předpokládám tedy, že bylo testované celé družstvo a zaměstnanci,“ prozradila mimo jiné Šeredová v rozhovoru pro Expres.cz, že její exmanžel patří mezi testovanými k těm šťastnějším a aktuálně nejobávanější nemoc světa se u něj naštěstí nepotvrdila.

Sama Alena Šeredová nebere současnou situaci na lehkou váhu a ven nevychází. K lékaři kvůli miminku však musela. „Po dobu omezení jsem měla naplánovanou jednu preventivní kontrolu a na té jsem u lékaře normálně byla,“ přiznala s tím, že jinak si vzhledem k vládním omezením a nejisté budoucnosti nic jiného dopředu už neplánuje.

VIDEO: Rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát!

Video
Video se připravuje ...

Rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
44 fotografií