V době, kdy se svět obrnil proti koronaviru rouškami, rukavicemi a dezinfekcí, vkládá jistá skupina lidí své zdraví do rukou matičce Zemi a uchyluje se k nápojům, jež každého nezvaného hosta zaručeně vypudí z našeho těla. Do této skupiny patří i Christová. Na svůj osobní facebookový profil vložila účinný recept ze dvou ingrediencí, jejichž kombinace nejspíš nahradí všechny vakcíny světa.

„Sdílím tohle info, protože mi to dává smysl a logiku, snad to pomůže při ochraně nás a našich blízkých. Jdu si udělat nápoj,“ připsala k receptu na „zázračný elixír“. Dodala, že v Izraeli, odkud nápoj pochází, prozatím nikdo na virové onemocnění COVID-19 neumřel, protože ho pravidelně užívají. Statistiky ovšem mluví jinak – potvrzených úmrtí v zemi je 71.

A co že jsou hlavní složky zázračného receptu na posilnění imunity a zničení všech virů včetně koronaviru? Citron a bikarbonát, laicky řečeno jedlá soda. Podle Christové to stačí a zamíchat a pít jako horký čaj každý den. „Působení citronu s horkou sodou na pečení zabije virus a okamžitě ho odstraní z těla,“ pokračuje ve svém tvrzení. Tyto dvě složky mají údajně alkalizovat imunitní systém, který se během noci „stává kyselým a úroveň ochrany klesá.“

Christová čtenáře vehementně přesvědčuje, že všichni Izraelci citron se sodou pijí, je totiž dokázané, že virus zaručeně zničí. V pokračování své vědecké práce zmiňuje, že pH koronaviru se pohybuje od 5,5 do 8,5. Tvrzení opírá o 30 let starý výzkum.

„Vše, co musíme udělat, abychom porazili koronavirus, je brát víc zásaditých potravin, které jsou nad jeho pH,“ vysvětluje a přikládá nákupní seznam, na kterém nenajdeme vřetena ani jiný druh těstovin, oblíbených v době karantény, ale právě potraviny nutné k zastavení nemoci. Kromě citronu s pH 9,9 v něm figuruje vápno s 8,2 pH, avokádo s 15,6 pH nebo mandarinky, jejichž pH je rovno maximu koronaviru.

Protože se izraelským receptem řídí celá její rodina, zákonitě by měli i fanoušci. A našlo se dvanáct takových, kteří zázračný lék nasdíleli svým přátelům a ti se jim pravděpodobně už opakovaně vysmáli.

V posledních měsících koluje internetem mnoho podobných receptů. Například v Bulharsku se rozmohlo pití vody z uvařeného česneku, která nejenom že odporně chutná a koronavirus nezabije, ale dodá dechu dlouhodobý nevábný odér. 

VIDEO: První Miss Christovou po výhře vypískali! Ji ale zajímala jen jedna věc

Video
Video se připravuje ...

První Miss Christovou po výhře vypískali! Ji ale zajímala jen jedna věc Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
57 fotografií