Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mladík (†24) při hře na schovku našel smrt: Vraždu vysílal živě na internetu!

Autor: rc - 
7. dubna 2020
15:50

Měla to být sobota plná zábavy, skončila však tragicky. Mladý Američan Ernest Wilson III. (†24) si s přáteli pronajal dům, aby si užili párty. Skupinka se v pokročilé noční hodině rozhodla, že si zahraje na schovávanou. Ve chvíli, kdy Ernest své schované kumpány hledal, ho na dvorku překvapili zloději a mladíka nemilosrdně zastřelili! Ernest hororovou scénu vysílal živě na sociální síti.

Přepadení a smrt v přímém přenosu! Přátelé Ernesta Wilsona III. byli pozváni v sobotu večer do vily v Baltimoru, kterou mladý Američan pronajal, aby tam prožili noc plnou zábavy.

Skupinka podle informací televize ABC News také hrála hru na schovávanou. Legraci si měli užít i přátelé na facebooku. Ernest totiž všechno točil na mobil a streamoval.

Ernest se při hledání přátel dostal i na dvorek domu. Místo schovaných kamarádů ho tam ale překvapil cizí muž, který přelezl plot a Ernestovi nakázal, aby si lehl na zem. V ten moment živý přenos skončil.

Politik Eric Costello na svém účtu na facebooku uvedl, že útočníci byli dva a chtěli po Ernestovi peníze. Mladíka pak zastřelili. „Dva útočníci vstoupili na pozemek a sdělili, že jde o loupež. Následně zastřelili oběť,“ napsal Costello v příspěvku.

Video  Hra na schovku skončila smrtí: Muže (†24) překvapili zloději a zastřelili ho  - Facebook
Video se připravuje ...

havran2 ( 8. dubna 2020 08:42 )

V Americe je možné všechno !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání