K testování se, stejně jako mnoho dalších, musela dostat svépomocí, americké vládě poděkovat rozhodně nemůže. Tu ostatně veřejně zkritizovala, že co se týče rozšíření testů, naprosto selhala. Nemoc může zasáhnout kohokoliv, bohaté i chudé, a prostředky musí být dostupné zdarma úplně všem.

V živém vysílání na instagramu se pak podrobněji věnovala své i synově diagnóze. Přestože jsou oba negativní, stále vykazují mírné příznaky. „Probrečela jsem celé noci a nikdy v životě jsem se tolik nemodlila. Jameson byl opravdu hodně nemocný. Vedla jsem si o jeho i svých symptomech diář. I po třech týdnech má stále horečku. Je to jako na horské dráze.“ Nemoc se naštěstí vyhnula manželovi Careymu (44) a jejich osmileté dceři Willow.

Pink zdůraznila, že si nemoc nevybírá. Slýcháme, že je riziková jen pro starší a dětem se nic nestane, to ale po zkušenostech s jejím synem není vůbec pravda: „Je to sranda, ale v jednu chvíli nám bylo slibováno, že děti budou v pohodě. Není to žádná garance. Nikdo není v úplném bezpečí.“ Zpěvačka hitu Try musela během nemoci používat inhalátor, který naposled užívala před 30 lety v době těžkých astmatických záchvatů. „Měla jsem nahnáno. Je to vážně děsivé,“ netajila se emocemi. Fanoušky ale dokázala potěšit – i s mírnými příznaky astmatu, které ji zřejmě bude trápit do konce života, se má líp než předtím a její syn jakbysmet.

Pink je další osobností, která je z toho nejhoršího venku. Mezi prvními vyléčenými z koronaviru byla bývalá Bond girl Olga Kurylenková (40) nebo manželský pár Tom Hanks (63) a Rita Wilsonová (63). Některé nakažené hvězdy se ale s dobrými zprávami prozatím neozvaly, byť od testů uplynula dlouhá doba – Idris Elba (47) nemoc covid-19 oznámil v polovině března, hvězda z Hry o trůny Kristofer Hivju (41) den poté.

Fotogalerie
38 fotografií