Zpěvák Robbie Williams, někdejší hvězda chlapecké kapely Take That, na sobě prý po návratu z Austrálie, koronavirem zasažené stejně jako zbytek světa, začal pociťovat příznaky této vážné nemoci. Na rozdíl od zpěvačky Pink (40), která covid-19 skutečně měla a úspěšně se z něj vyléčila, on se testovat nenechal.

Aby však měl jistotu, že nikoho ze svých milovaných nenakazí, odebral se na dlouhé 3 týdny do karantény, zatímco jeho žena zůstala s dětmi Theodorou (7), Charltonem (5), Colette (18 měsíců) a Beauem (2 měsíce) v jejich domě v Los Angeles.

„Byl jsem v karanténě v Airbnb bytě kus cesty od své rodiny, a začal jsem si dělat starosti. O jídlo, o to, že mi dojdou léky, o syna Beaua a celou mou rodinu. Pár dní jsem se byl opravdu vyděšený,“ prozradil slavný Brit magazínu The Sun. „Cítil jsem, že moje tělo je letargické, unavené a těžké, takže jsem došel k závěru, že mám koronavirus,“ pokračoval Robbie, co ve své době platil za sex symbol, a jeho fotky visely snad ve všech dívčích pokojíčcích.

„Normálně to nikdy neudělám, ale padl jsem na kolena a modlil se. Myslel jsem na svou ženu a rodinu,“ líčil interpret hitů Millennium, Candy, Rock DJ nebo Supreme. To, že se v nejtemnějších chvílích obrátil k Bohu, bylo podle jeho vlastních slov tím zázračným lékem! „A víte, co se stalo? Příznaky zmizely a strach taky zmizel. Teď už jsem ochráněný před všemi negativními energiemi i pocitům bezcennosti,“ dodal Williams s pevným přesvědčením.

V tom by si jistě mohl podat ruku s hercem Jonem Voightem (81), otcem herečky Angeliny Jolie (44). Také on je toho názoru, že víra člověka (a především amerického občana) před koronavirem ochrání…

VIDEO: V roce 2017 vystoupil Robbie Williams také v Praze

Video
Video se připravuje ...

Robbie Williams vystoupil v Praze. David Malík

Fotogalerie
61 fotografií