Na rozdíl od Radky Třeštíkové, autorky knih Bábovky nebo Veselí, která se rozhodla zakoupit pozemek a na tom postavit dům, už se dokonce stihla pochlubit i základy budoucího bydla, herečka Andrea Růžičková, hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, jenž byl kvůli současné koronavirové hrozbě na TV Nova pozastaven, zvolila trochu jinou variantu. Zakoupila si totiž domeček, který si zrekonstruuje!

Na sociální síti se pochlubila záhadnou fotkou, kterou doplnila slovy: „to je to místo. Naše nové místo na život, co má starou duši, možná už i trochu vyhaslou. Zapomenutou v čase. Ten dům jsme začali opravovat a chceme mu vrátit život, světlo, dětský smích a vůni čerstvě upečeného jahodového koláče,“ těší se sympatická představitelka seriálové potvory Mariky Lukáčové.

„Zima pomalu končí, a tak budeme častěji směřovat tam. Tam, kde můžeme dýchat. Tam, kde se můžeme hrabat v hlíně. Tam, kde můžeme sázet stromy. Tam... Tak nám Bůh pomáhej,“ dodala Andrea s nadsázkou. Anebo možná ne: Jak ji, tak i jejího manžela, známého muzikanta ze skupiny Republic of Two Mikoláše Růžičku (41), teď jistě čeká spousta práce.

Přírody a svěžího vzduchu si ve svém vysněném domově jistě užije mnohem více než v Praze, kde bydlí v bytě a zahradu, na kterou chodí se svými synky Jáchymem (3) a Tobiášem (3 měsíce), má sdílenou spolu s ostatními obyvateli domu. A vzhledem k tomu, že se Andrea netají svou touhou mít rodinu co největší a klidně ji obohatit o nějakého dalšího člena, bude stavení daleko od shonu velkoměsta tím nejideálnějším řešením.

VIDEO: Andrea Růžičková: V zimě přibírám a mám zimní spánek

Video
Video se připravuje ...

Andrea Růžičková: V zimě přibírám a mám zimní spánek Ladislav Novák/BPŽ

Fotogalerie
54 fotografií