V listopadu loňského roku se modelce Petře Němcové splnil největší sen: Stala se matkou. Život dala chlapečkovi jménem Bodhi, kterého počala se svým manželem, bohatým podnikatelem Benjaminem Larretchem. Za toho se provdala minulý rok v létě – po čtyřech zásnubách, které nikdy neskončily u oltáře, si dopřála vskutku mystickou veselku na posvátném místě uprostřed pouště Arizony nad městem Sedona. Své vymodlené mateřství si nyní užívá plnými doušky a neváhá o něm informovat na svých sociálních sítích.

„Kojení je krásným mostem přímo do hlubokého spojení s naším malým Bodhim,“ svěřila se na instagramu. „S každým krmením se o sobě dozvídáme více a více, naše těla komunikují a naše srdce se spojují! Miluji způsob, jakým se mě jeho malé ruce (a někdy i nehty...) chopí tak, aby mě držel blíž k sobě, abych mu někam neodešla. Když se na mě podívá svýma hlubokýma očima, je to jako kdybych se dívala do hlubokého vesmíru,“ rozepsala se Němcová u jímavého snímku, který doplnila hashtagy „karanténová vděčnost za kojení“.

 „Jsem vděčná za to, že mé tělo produkuje mléko přizpůsobené pro potřebný růst Bodhiho, které pomáhá Bodhimu být v těchto dobách zvláště zdravý, protože mateřské mléko obsahuje protilátky, které pomáhají dětem bojovat proti virům a bakteriím,“ zůdraznila modelka. A má pravdu, zrovna teď, kdy v celém světě řádí koronavirové onemocnění, je potřeba mít tu správnou imunitu – a tu si díky mateřskému mléku její kojenec teprve buduje.

„Kéž všechny maminky cítí a přijímají lásku a podporu, co mají kolem sebe, protože poskytují výživu svým rostoucím dětem! Zvláště nyní, protože mohou potřebovat další pomoc,“ dodala kráska, kterou současná situace kolem covidu-19 nemůže už nijak děsit: Sama má za sebou totiž otřesný zážitek, kdy její život visel doslova a do písmene na vlásku. V roce 2004 se jí totiž podařilo přežít ničivou vlnu tsunami v Thajsku...

VIDEO: Kolaps! Přepracovaná topmodelka Němcová se složila před kamerou!

Video
Video se připravuje ...

Kolaps! Přepracovaná topmodelka Němcová se složila před kamerou! Markéta Reinishová, Petr Soukup

Fotogalerie
82 fotografií