Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Narozeninová oslava v časech karantény? Dívky sdílely fotografie z utajené párty uprostřed lesa!

Autor: VaB - 
3. dubna 2020
11:06

S pokračujícími dny v karanténě může být stále těžší dodržet její striktní pravidla. Skupina mladých dívek z Jablonecka se rozhodla oslavit narozeniny své kamarádky v lese a pěkně pohromadě. Video, které sdílely na sociálních sítích, rychle přilákalo pozornost rozhořčených spoluobčanů. Dívky se ale hájí, že žádná nařízení neporušily!

Partička dívek si měla v blíže nespecifikovaném čase uspořádat na Jablonecku bujarou oslavu narozenin. V současné době to samozřejmě zakazují bezpečnostní opatření českých úřadů. Ta ale dívky nejspíš nebraly příliš vážně. Fotky a video s oslavou zveřejnily na instagramu a připojily k nim komentář ve znění „dělám si, co chci“. Na případ upozornila portál tn.cz.

Na oslavu si dívky s sebou přinesly značnou zásobu alkoholu a dárky pro oslavenkyni. V lese si pak sedly na lavičku, všechny vedle sebe. „Fakt jsem nečekala, že na moje narozky se budem schovávat v lese a slavit to tam," stálo v popisku u fotky.

Doporučený rozestup dvou metrů samozřejmě nedodržovaly. Jelikož byla zřejmě zima, na dřevěnou lavičku si položily deky. A roušky? Ty na fotografii také nejsou vidět.

Redakci TN.cz poskytla jedna z dívek vyjádření. „Asi to může znít divně, ale už se doma nudíme a tyto provokativní věty byly cílené a fotka se vztahuje k oslavě z minulého roku," uvedla pro TN.cz. „Jednalo se o archivní foto z minulého roku," napsala další dívka. Video pak z instagramu smazaly. Dlouhý pobyt v uzavřených prostorách vede patrně lidi ke spoustě podivných nápadů.

fotrpjotr ( 4. dubna 2020 05:43 )

Zjisti si,která strana udává v Bruselu a nemotej do toho komunisty.

j_dc_cv ( 3. dubna 2020 19:34 )

To, že máš kecy jak máš nařízení u rekta a přitom sleduješ cestu, aby tě nikdo neviděl.
Prostě to nemáš u rekta. Jen žvaníš.

lapak ( 3. dubna 2020 17:34 )

lidé by měli vědět kdo ty *** neodpovědná udal ty kretené,jelito a když nakazí tvoje rodiče,dědu,babičku tak je to v pořádku protože pakáž chce chlastat hulit drgy !! za prvé jim měli okamžitě nandat a radši dvakrát aby to pitomci pochopili pak 20tisíc pokuty a na cestu pořádný kopanec!

marlen52 ( 3. dubna 2020 16:00 )

oxygene vždyť ty holky se tím chlubily nikdo je neudal

marlen52 ( 3. dubna 2020 15:37 )

milionovou pokutu ať se holčičky podělí na zaplacení

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa