Dcera Dády Patrasové (63) a Felixe Slováčka (76) zákeřnou nemoc oznámila světu loni v říjnu a od té doby se u ní sice hodně změnilo, přesto ale zůstává pořád aktivní a veselá. Ještě donedávna vystupovala na akcích a natáčela i Ordinaci v růžové zahradě 2. 

Její elán by jí mohli závidět i někteří zdraví lidé. „Řekla jsem si, že buď se budu na svět mračit, nebo se usmívat, a já se chci usmívat. Říkala jsem si, že jakou vysílám energii, taková se mi vrací,“ přiznala v živém rozhovoru pro Expres.cz Slováčková.

Když ale podstupovala poslední chemoterapii, oplakala to. „Opravdu mi tekly slzy, najednou to všechno končí, to, o čem jsem si myslela, že je nekonečné. Vím, že to bude znít asi divně, ale my se tam hodně se sestřičkami a všemi lidmi sblížili, byla tam legrace, dělali mi to tam hezké, takové rodinné,“ vyprávěla Anička, kterou čeká ještě rozhodující zákrok. „Ten týden, co budou Velikonoce, jdu na operaci, kdy mi budou odstraňovat bulku v prsu a také uzliny,“ prozradila s tím, že bližší detaily ohledně operace neví ani ona sama a nechce si je ani zjišťovat.

Následně ji čeká ozařování a pak už jen obavy, aby se nemoc někdy v budoucnu nevrátila. Také proto prý herečka a zpěvačka zvažovala i odstranění obou prsů. „Ano, přemýšlela jsem nad tím dost často,“ odhalila blondýna, která tvrdí, že by se to nebála podstoupit. Už jen kvůli svému zdraví.

„Ale moje paní doktorka po všech různých testech řekla, že to není potřeba, že je u mě riziko nízké,“ dodala ale pro Expres Slováčková. Ta doufala, že bude moci konec léčby pořádně oslavit s přáteli, pak ale vše zhatil koronavirus. Na svou párty si tak bude muset ještě počkat.

VIDEO: Velká proměna Aničky Slováčkové v Ordinaci!

Video
Video se připravuje ...

Velká proměna Aničky Slováčkové v Ordinaci! TV Nova

Fotogalerie
44 fotografií