Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tři mrtvé děti a dva dospěli: Muž měl zabít manželku a děti a následně sebe: Nejmladší oběti jsou dva roky!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: ČTK/Kay Nietfeld, Reuters)
Autor: ČTK - 
2. dubna 2020
21:47

V Dortmundu došlo k obrovské tragédii! V jednom z bytů byla nalezena žena (†38) a její tři děti (†2, †6 a †8). Policie si myslí, že je pachatelem jejich otec (†41). Jiného podezřelého nemají. 

Jedenačtyřicetiletý muž v západoněmeckém Dortmundu podle všeho zabil svou ženu a tři děti a nakonec i sám sebe. Těla obětí se našla v jejich bytě, sdělily místní policie a státní zastupitelství. Vyšetřovatelé považují otce rodiny za pachatele a jiného podezřelého nemají, informovala agentura DPA. 

V bytě byla ve čtvrtek nalezena těla 38leté ženy a tří dětí ve věku dva, šest a osm let, sdělily úřady, které předpokládají, že šlo o čtyřnásobnou vraždu a následnou sebevraždu. Mluvčí státního zastupitelství podotkl, že to je "pracovní hypotéza" a že vyšetřování teprve začalo. „Pachatel je mrtev. Nemáme žádného dalšího podezřelého," popsal mluvčí nynější stav vyšetřování.

K motivu a okolnostem činu vyšetřovatelé zatím nic nezjistily. Byt byl prohledán a těla musí být podrobena pitvě. Úřady nesdělily, jakým způsobem byly oběti, mezi nimi jedna dívka a dva chlapci, zabity. 

yokky ( 3. dubna 2020 13:49 )

Narod­nost??­???🙄🙄🙄­🙄🤔🤔🤔🤔😲­😲😲

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání