Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Přepychová sídla a soukromá letadla: Zlatá mládež se chlubí karanténou v luxusu

Autor: jel - 
4. dubna 2020
06:30

Zatímco většina z nás se během světové pandemie koronaviru zavřela v malých bytech, rozmazlené děti bohatých rodičů na sociálních sítích zveřejňují fotky ze soukromých letadel a přepychových sídel, v nichž tráví karanténu ony.

Tito lidé se nemusí během karentény tísnit na několika málo metrech čtverečních, jejich izolace připomíná spíš hodně drahou dovolenou, ale to jim přesto nebrání, aby si na sociálních sítích na opatření stěžovali.

„Pravidlo držet se dál od ostatních lidí beru jako dobrou výmluvu k tomu, abych mohl použít své soukromé letadlo. Ještě někdo cestuje?“ provokuje fotkou z vlastního letadla na instagramu Christopher Lourdes.

A není sám, fotkami ze soukromých tryskáčů se to na profilech zlaté mládeže jenom hemží. Pokud však zrovna necestují, přidávají fotky svých luxusních domů, ve kterých často nechybí ani bazény. 

A to není všechno, ani běžné roušky či respirátory těmto rozmazlencům nestačí, jsou zvyklí mít vždy to nejlepší a nejluxusnější, takže jejich ochranné pomůcky jsou od nejlepších návrhářů, jako je Fendi či Luis Vuitton. 

starymlok ( 4. dubna 2020 22:40 )

Ty musíš být idi-ot

starymlok ( 4. dubna 2020 22:39 )

Oni si je úspěšní rodiče dokáží uhlídat.V kolbence neskončí.

bullshit ( 4. dubna 2020 18:02 )

S mraky prachama ale přeci jen mají větší šanci přežít.

vaber ( 4. dubna 2020 14:20 )

koronavirus smazal rozdíly mezi bohatými a chudými , bohatí nyní nemohou ukazovat že jsou nadlidi a tak se z nich stali obyčejní a mnozí i zbyteční ,jako umělci VIP, závidí jim jen maloměštáci v Blesku

mikima2 ( 4. dubna 2020 11:58 )

Dovolte abych se zasmála. Článek o ničem a to, co nám ukazujete na fotkách, má kažký průměrný člověk, až na ta soukromá letadla, která nejsou zárukou dobrého zdraví, štěstí a spokojenosti, což je pro život nejdůležitější

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa