Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Desítky hostů a bujará oslava: Snoubenci si v době pandemie uspořádali velkolepou svatbu

Autor: rc - 
7. dubna 2020
09:54

Udržování vzájemného odstupu alespoň jeden a půl metru a oslavy pouze o pěti lidech. Nařízení australských úřadů, které se snaží zastavit pandemii koronaviru, však ignorovali snoubenci z města Melbourne. Ti si uspořádali velkolepou veselku, kterou se navíc pochlubili na sociální síti!

Obyvatele města Melbourne, které leží ve státu Victoria, a uživatele sociálních sítí rozzuřila honosná svatba, která se tam konala v neděli. Tamní úřady z důvodu vypuknutí pandemie koronaviru zakázaly oslavy o více než pěti lidech a aby zastavily rozšiřovaní nákazy, obyvatelům přikázaly, aby drželi rozestupy 1,5 metru.

Ovšem jedna z tamních rodin si z nařízení úřadů nic nedělala a uspořádala velkolepou svatbu. Na veselce se sešlo více než třicet lidí a po obřadu se konala bujará oslava, na které nechyběl ani tanec. Lidé zuří, že policie měla svatbu zastavit.

Podle informací britského deníku Daily Mail mají dokonce strážci zákona za porušení nařízení dát pokutu až 1,652 dolarů (cca 41 tisíc Kč). Ovšem podle jednoho z hostů strážci zákona na svatbu skutečně dorazili, ale nic neudělali. „Policisté přijeli a nic neudělali. Nechali nás pokračovat ve skupinkách po pěti letech a s rozestupy 1,5 metru,“ uvedl svatebčan. „Nedodržení pravidel hned teď znamená, že obyvatelé Victorie zemřou,“ pohrozil mluvčí vlády.

Greinfild ( 7. dubna 2020 11:32 )

Autot paskvilu neumi nic..jen fetuje jako 90%magorů z Plesku

Greinfild ( 7. dubna 2020 11:31 )

No aco jako??My si u nas v restauraci dělame v pohodě párty každy druhy den a je nas tam skoro 100..*** kretenům z vlady...fuck off

hasickajana ( 7. dubna 2020 11:20 )

pokutu až 1,652 dolarů (cca 41 tisíc Kč)

herdek, jsem netušila, že je dolar tak vysoko... jeden a půl doláče za čtyřicet litrů...
navrhuji naučit se jak psát výši měny

prudentiacz ( 7. dubna 2020 10:16 )

ale, to je teprve kulturní obohacení! nicméně západní společnost vždy potřebovala otroky a to nejlepší asi teprve přijde...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa