Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Tahle zvířata jsou bohatší než vy: Mazlíčci svým majitelům na instagramu vydělávají miliony!

  • Autor: jžk - 
    5. 4. 2020
    07:00

    Server GuarantorLoans.com zveřejnil žebříček zvířecích instagramových celebrit na základě jejich odhadovaného příjmu. Na kolik si jejich šťastní páníčci přijdou za jednu roztomilou fotografii?

  • 1.Pomeranian JiffPom

    Tento pejsek má neuvěřitelných 10 milionů fanoušků, kteří lační po fotkách štěněte v roztomilých oblečcích. Proto není divu, že má zrovna tento mazlíček tolik nabídek ke sponzorské spolupráci. Podle webu GuarantorLoans.com je huňatý JiffPom schopen vydělat v přepočtu lehce přes milion korun za jediný sponzorovaný příspěvek!

    V minulosti spolupracoval například s aplikací TikTok, obchodním řetězcem Target či módní značkou Banana Republic. Jednou se dokonce objevil v hudebním klipu Katy Perry!

    JiffPom JiffPom | Instagram jiffpom

  • 2.Nala Cat

    Kočička Nala má na instagramu 4,3 milionů sledujících, kteří jejímu majiteli umožňují vydělat téměř půl milionu korun za jeden sponzorovaný příspěvek. Nala spolupracuje se značkami jako Paw CBD a Hulu, dokonce má vlastní edici jídla pro kočky.

    Její majitelka Varisiri Methachittiphanová z počátku fotografie Naly posílala jen své sestře. „V té době se rozjížděl instagram a sestra mě ponoukla, abych založila pro Nalu účet, abych mohla se všemi sdílet její roztomilý obličej s velkýma modrýma očima. Nikdy mě ani nenapadlo, že by mohla být tak slavná!“ řekla hrdá majitelka.

    Nala Cat Nala Cat | Instagram nala_cat

  • 3.Doug the Pug

    Roztomilý mopsík Doug si za jeden příspěvek odhadem přijde až na 445 tisíc Kč. Jeho instagramový profil totiž sleduje přes 3,9 milionů lidí! Dougovi majitelé si jsou potenciálu drobného mopsa dobře vědomi, a tak navázali spolupráci se značkami jako je Pizza Hut či Sabra.

    Kromě toho, že se na fotkách často objevuje v různých kostýmech, se Doug blýskl v různých reklamách po boku celebrit, jako jsou Miranda Lambert, Backstreet Boys či Jonas Brothers.

    Doug the Pug Doug the Pug | Instagram itsdougthepug

  • 4.Juniper the Fox

    Tento domácí mazlíček z tohoto seznamu poněkud vyčnívá. Není to ani kočka, ani pes, nýbrž liška! Na instagramu ji sleduje 2,9 milionů obdivovatelů a za jednu fotografii může vydělat až 340 tisíc.

    Tato liška severoamerická žije v domě spolu s dalšími netypickými domácími mazlíčky. Juniper její současní majitelé zachránili z kožešinové farmy, a tak dnes liška žije šťastný život v lidské společnosti. Ráda pojídá ponožky a fanoušci ji milují. Můžou si také koupit knihu o juniper nebo svetry a placky s jejími motivy.

    Juniper the Fox Juniper the Fox | Instagram juniperthefox

  • 5.Maru Tato

    Maru je fenka rasy Shiba Inu a žije se svým pánem v Japonsku. Má něco málo přes 2,5 milionu sledujících a za jeden sponzorovaný příspěvek podle odhadů může dostat v přepočtu 293 tisíc korun.

    Majitel Shinjiro Ono Maru koupil v místním obchodu se zvířaty a podařilo se mu z ní rychle udělat internetovou hvězdu. Pejsek má dokonce svůj webový obchod, kde si jeho fanoušci můžou zakoupit trička, tašky, polštáře či pouzdra na telefon s jeho podobiznou.

    Maru Taro Maru Taro | Instagram marutaro

  • 6.Tucker Budzyn

    Zlatý retrívr Tucker má nejen 2,4 milionu sledujících na instagramu, ale také 1,8 milionu odběratelů na YouTube! Jeho panička Courtney Budzynová tam sdílí videa z pejskova všedního dne, která se stala velmi oblíbenými.

    Tucker své majitelce dokáže vydělat cca 270 tisíc za jeden sponzorovaný příspěvek.

    Tucker Budzyn Tucker Budzyn | Instagram tuckerbudzyn

  • 7.Smoothie the Cat

    Kočička Smoothie má na instagramu 2,2 milionu fanoušků a podle odhadu by mohla vydělat až 256 tisíc za příspěvek. Jednou byla nazvána „nejkrásnější kočkou světa“, což jejího majitele Arvida van Boekela z Nizozemí jistě potěšilo!

    Arvid svou britskou dlouhosrstou kočku často sdílel na své facebookové zdi, kde tím podle svých slov už otravoval přátele. Rozhodl se proto pro veřejnější variantu a založil Smoothie instagramový účet, kde si ji uživatelé zamilovali.

    Smoothie the Cat Smoothie the Cat | Instagram smoothiethecat

  • 8.Bulldog Blogger

    S 2,1 miliony sledujících na instagramu vydělává tento trendy pes zhruba 250 tisíc Kč za jeden příspěvek.

    Buldok z Ruska se na nich často objevuje v roztomilých kostýmech jako voják, princezna nebo třeba jednorožec! Několikrát propagoval produkty ruské výroby.

    Bulldog Blogger Bulldog Blogger | Instagram tecuaniventura

  • 9.Tuna

    Psík Tuna (Tuňák), který českému obecenstvu připomene reklamu na „Fofolu“, nepatří mezi nejpřitažlivější zvířata. Jeho šílený vzhled si však zamilovalo na 2,1 milionu fanoušků. Jeden příspěvek Tunovi díky nim může vydělat kolem 246 tisíc.

    Začátky jeho života ale vůbec tak snové nebyly, Tunu našli před několika lety opuštěného u silnice v Santiagu. Nakonec si jej adoptovala milující majitelka Courtney Dasherová, která mu dala domov - a slávu! On je pro ni na oplátku neocenitelným zdrojem lehce vydělaných peněz.

    Tuna Tuna | Instagram tunameltsmyheart

  • 10.Loki Wolfdog

    Tento pes má na svém účtu 2 miliony sledujících a odhadem za příspěvek vydělá 239 tisíc korun. Fešák připomínající vlka spolupracuje se značkami jako je Grounds & Hounds Coffee Co, GoPro či  Mercedes!

    Majitel Lokiho Kelly Lund dokonce v roce 2013 opustil svou práci, aby se naplno mohl věnovat spravování instagramu svého parťáka.

    Loki Wolfdog Loki Wolfdog | Instagram loki

  • 11.Galerie

    Podívejte se na další fotografie těchto slavných mazlíčků!

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi